NBA

Ατλάντα Χοκς: Έβγαλαν τρεις παίκτες στο... σφυρί

Ατλάντα Χοκς: Έβγαλαν τρεις παίκτες στο... σφυρί

Η 7η Φεβρουαρίου και το Trade Deadline πλησιάζουν, οι Χοκς έχουν το 26ο χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και με στόχο το tanking τοποθέτησαν τρεις καλούς τους παίκτες στο trading block.

Eχουν ρεκόρ 13-30, βρίσκονται στην 26η θέση του ΝΒΑ με τέσσερις νίκες περισσότερες από τους ουραγούς Κλίβελαντ Καβαλίερς, τρεις περισσότερες από τους Νικς και τους Μπουλς και δύο περισσότερες από τους Σανς. Οι Χοκς δεν κυνηγούν κάτι συγκεκριμένο, δεν μπορούν να μπουν στην οκτάδα της Ανατολικής Περιφέρειας και όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσουν σε... ανελέητο tanking με στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για ένα από τα τρία πρώτα draft picks στη διαδικασία του Ιουνίου.

Οι παράγοντες της ομάδας της Ατλάντα έχουν ενημερώσει τους υπόλοιπους 29 οργανισμούς της Λίγκας πως έβαλαν στο trading block τους Τζέρεμι Λιν (γκαρντ, 30 ετών, free agent στο τέλος της χρονιάς), Κεντ Μπέιζμορ (περιφερειακός, 29 ετών, player option 19.269.662 δολαρίων για την επόμενη περίοδο), Ντεγουέιν Ντέντμον (σέντερ, 29 ετών, free agent στο τέλος της σεζόν) με στόχο να πάρουν πίσω είτε νεαρούς αθλητές με χαμηλά συμβόλαια, είτε draft picks δεύτερων γύρων την επόμενη τετραετία.

Λιν (10.8 πόντοι, 2.4 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ ανά 19.5 λεπτά σε 39 αγώνες), Μπέιζμορ (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 1.7 κλεψίματα ανά 27.4 λεπτά συμμετοχής σε 35 αγώνες) και Ντέντμον (9.8 πόντοι, 7.6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο ανά 24.6 λεπτά συμμετοχής σε 34 αγώνες) είναι τρεις πολύ ποιοτικοί παίκτες, που μπορούν να βρεθούν σε ομάδες που στοχεύουν να φτάσουν μακριά στα playoffs και να έχουν σημαντικό ρόλο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ