NBA

Αθώοι οι Καβαλίερς για τη συμφωνία με τον Πάτρικ ΜακΚό

Αθώοι οι Καβαλίερς για τη συμφωνία με τον Πάτρικ ΜακΚό
AP PHOTO/MORRY GASH

Δεν βρέθηκε παρατυπία στη συμφωνία των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τον Πάτρικ ΜακΚό, όπως αποφάνθηκε το ΝΒΑ που ερεύνησε την υπόθεση μετά από επιθυμία των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι Γουόριορς ενοχλήθηκαν από τον τρόπο με τον οποίο έχασαν τον Πάτρικ ΜακΚό από τους Καβαλίερς, ζήτησαν από το ΝΒΑ να ελέγξει όσα έγιναν από την ομάδα του Κλίβελαντ, ωστόσο οι παράγοντες της Λίγκας δεν βρήκαν κάτι παράτυπο και ουσιαστικά αθώωσαν τους περσινούς φιναλίστ που έχουν ήδη αποδεσμεύσει τον νεαρό αθλητή ο οποίος συνεχίζει στους Τορόντο Ράπτορς.

Οι Καβαλίερς πρόσφεραν διετές μη εγγυημένο συμβόλαιο στον ΜακΚό συνολικής αξίας 6.000.000 δολαρίων, εκείνος το αποδέχθηκε, οι Γουόριορς δεν ισοφάρισαν την πρόταση της ομάδας του Κλίβελαντ και ο νεαρός περιφερειακός βρέθηκε στο Οχάιο για λίγες μόνο μέρες, καθώς αποδεσμεύθηκε τελικά για να συνεχίσει ως free agent στους Ράπτορς. Στο Γκόλντεν Στέιτ θεώρησαν πως ο ατζέντης του αθλητή κινήθηκε με αποκλειστικό στόχο να τον απευλευθερώσει από το καθεστώς του restricteed free agent, ωστόσο το ΝΒΑ δεν βρήκε παρατυπίες και η υπόθεση έκλεισε.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ