ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασταμάτητος πάλι ο Γιάννης, νίκη με ανατροπή οι Μπακς

Ασταμάτητος πάλι ο Γιάννης, νίκη με ανατροπή οι Μπακς
PHOTO CREDITS: AP PHOTO/AARON GASH

Οι Μπακς ανέτρεψαν διαφορά 11 πόντων στην τελευταία περίοδο και κατέβαλαν τους Σπερς με 135-129, σε άλλο ένα σπουδαίο βράδυ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (VIDEO).

Στο πιο κρίσιμο σημείο οι Μπακς έδειξαν τον χαρακτήρα της ομάδας που ξέρει πως να κερδίζει αγώνες. Αυτό δηλαδή που είχε πει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μία ημέρα νωρίτερα, λίγο μετά την ήττα από τους Σανς. Το Μιλγουόκι έβγαλε αντίδραση, ανέτρεψε διαφορά 11 πόντων στο τελευταίο δωδεκάλεπτο και νίκησε τους Σπερς 135-129, αποφεύγοντας να χάσει για πρώτη φορά φέτος διαδοχικά παιχνίδια. Ας είναι καλά πάνω απ' όλους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο "Greek Freak" ήταν απολαυστικός, άγγιξε το φετινό ρεκόρ πόντων του (που έκανε την προηγούμενη μέρα) και τελείωσε το παιχνίδι με 34 και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας: 9/16 σουτ και 16/20 βολές. Ο Γιάννης άγγιξε επίσης και το τριπλ-νταμπλ, αφού είχε 18 ριμπάουντ και 8 ασίστ, μαζί με τα δύο κλεψίματα και το ένα κόψιμο που έκανε σε 39 λεπτά. Συν τοις άλλοις, έβαλε και κρίσιμους πόντους στην τέταρτη περίοδο, όταν δηλαδή τα "ελάφια" έκαναν την ανατροπή στο Fiserv Forum.

Ασταμάτητος πάλι ο Γιάννης, νίκη με ανατροπή οι Μπακς

Πέρα από τον Έλληνα φόργουορντ, εξαιρετικοί ήταν και οι Κρις Μίντλετον (21 πόντοι), Ερικ Μπλέντσο (20 πόντοι, 10 ασίστ) και Μάλκολμ Μπρόγκντον (23 πόντοι), με τον τελευταίο να ολοκληρώνει την ανατροπή των “ελαφιών” στην τέταρτη περίοδο, όταν μετέτρεψαν το 95-106 (37’) σε 121-120 στο 45’. Ένα τρίποντο του Μίντλετον έδωσε "αέρα" τεσσάρων πόντων στο Μιλγουόκι με λιγότερο από δύο λεπτά να απομένουν και όλα πήραν τον δρόμο τους από εκεί και πέρα για την ομάδα του Μάικ Μπούντενχολζερ, η οποία έκλεισε το τέταρτο δωδεκάλεπτο με επιμέρους 40-27.

Το Μιλγουόκι ξεκίνησε το παιχνίδι με 12/13 σουτ και προηγήθηκε νωρίς νωρίς με 15 πόντους διαφορά. Σούταρε συνολικά με ποσοστό 57%, είχε 15/40 τρίποντα και μοίρασε 30 ασίστ, απέναντι σε ένα Σαν Αντόνιο που δεν πήγαινε κι αυτό πίσω. Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 53,3% και 10/21 τρίποντα, με τους ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (34 πόντοι, 7 ασίστ), Μπριν Φορμπς (18 πόντοι) και Ντάβις Μπέρτανς (17 πόντοι) να οδηγούν τα "σπιρούνια". Στο τέλος, πάντως, αυτοί που έδειξαν χαρακτήρα ήταν οι Μπακς. Το δε Σαν Αντόνιο υπέστη την 6η ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.


Photo credits: AP Photo/Aaron Gash
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ