ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασταμάτητος ο Χάρντεν, κέρδισε μόνος του τους Τζαζ!

Houston Rockets guard James Harden (13) controls the ball in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Saturday, Dec. 15, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να "αγγίζει" την 50αρα, οι Ρόκετς κέρδισαν με 102-97 τους Τζαζ και έφτασαν τις 4 σερί νίκες, έχοντας πλέον θετικό ρεκόρ έπειτα από σχεδόν ένα μήνα!

Στο Χιούστον είναι νωρίς για να ενθουσιάζονται. Σίγουρα πάντως κάτι δείχνει να αλλάζει και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, με τους Ρόκετς να μετρούν πλέον αισίως 4 σερί νίκες μετά την επικράτησή τους με 102-97 επί των Τζαζ.

Οι Ρόκετς είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ξεφεύγοντας με διψήφια διαφορά από την δεύτερη περίοδο κι έπειτα. Ένα δίλεπτο μπλακ-άουτ όμως στην τέταρτη περίοδο είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίζουν οι Τζαζ σε 94-94 και να κάνουν ντέρμπι το ματς. Κάπου εκεί ωστόσο ανέλαβε δράση ο Τζειμς Χάρντεν, ο οποίος σημείωσε τους 8 τελευταίους πόντους των Ρόκετς, αλλά και το καλάθι που "κλείδωσε" τη νίκη του Χιούστον, αφού με δικό του τρίποντο με 13 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Το ρεσιτάλ του Χάρντεν στο τέλος ήταν το κερασάκι στην τούρτα μία ακόμα τρομερής εμφάνισης, με τον "Μούσια" να είναι ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 47 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Ο Πι Τζέι Τάκερ με 16 πόντους ήταν ο δεύτερος σκόρερ των Ρόκετς, με τον Έρικ Γκόρντον να προσθέτει 12 πόντους και τον Κρις Πολ 11 πόντους και 9 ασίστ.

Για τους Τζαζ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 23 πόντους (αλλά με 8/22 σουτ), ο Ρούντι Γκομπέρ 18 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Τζο Κράουντερ 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ασταμάτητος ο Χάρντεν, κέρδισε μόνος του τους Τζαζ!

AP Photo/Brandon Dill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ