ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασταμάτητος ο Λίλαρντ ευστόχησε σε 10 τρίποντα, νίκη οι Μπλέιζερς

Portland Trail Blazers' Damian Lillard plays against the Minnesota Timberwolves in the first half of an NBA basketball game Friday, Nov. 16, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να έχει 41 πόντους με 10 τρίποντα (!) οι Μπλέιζερς κέρδισαν δύσκολα με 115-112 τους μαχητικούς Μάτζικ.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ... τρελάθηκε και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Μπλέιζερς σε ακόμα μία νίκη! Ο σταρ του Πόρτλαντ ήταν απίστευτος κόντρα στους Μάτζικ, σταμάτησε στους 41 πόντους με 10/15 τρίποντα και διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο του Ορλάντο στον δρόμο για τη νίκη του Πόρτλαντ με 115-112.

Ο Λίλαρντ σημείωσε και τα 10 τρίποντά του στις 3 πρώτες περιόδους και στην τέταρτη περίοδο "χτύπησε" μέσα από την γραμμή του τριπόντου, φροντίζοντας ώστε η ομάδα του να μην γνωρίσει ήττα-σοκ και να βελτιώσει το ρεκόρ της στο 13-8.

Ο Νικ Στάουσκας με 18 πόντους με 5/8 τρίποντα ήταν ο συμπαραστάτης του Λίλαρντ, με τον Γιουσούφ Νούρκιτς να προσθέτει 16 πόντους και 13 ριμπάουντ και τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 15 πόντους (αλλά με 6/17 σουτ.

Για τους Μάτζικ, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Άαρον Γκόρντον, ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Εβάν Φουρνιέ 17 πόντους και ο Τζόναθαν Ισάκ 16 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ασταμάτητος ο Λίλαρντ ευστόχησε σε 10 τρίποντα, νίκη οι Μπλέιζερς
Ασταμάτητος ο Λίλαρντ ευστόχησε σε 10 τρίποντα, νίκη οι Μπλέιζερς

AP Photo/Jim Mone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ