NBA

Ασταμάτητο γέλιο από κείμενο του SB Nation για τον Γιάννη και τους κορυφαίους Έλληνες

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond) AP PHOTO/NELL REDMOND

Θα μπορούσε να είναι κείμενο parody σελίδας, δεν είναι όμως. Το SB Nation αναρωτιέται αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, βάζοντας δίπλα του μερικά ονόματα που προκαλούν ακραία συναισθήματα.

Μία μέρα μετά από την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε back-to-back MVP του ΝΒΑ, το SB Nation δημοσίευσε ένα απίθανο κείμενο μέσω του οποίου προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να χαρακτηριστεί ο Greek Freak ως κορυφαίος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Καλή συζήτηση, όμως στην προκειμένη περίπτωση ο συντάκτης του κειμένου, Τζέιμς Ντέιτορ, μάλλον την έβαλε σε μια όχι και τόσο σταθερή βάση. Γιατί; Διότι προσπάθησε να συγκρίνει τον σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς με αθλητές της αρχαίας Ελλάδας και όχι μόνο.

" Μετά από το back-to-back βραβείο MVP, προκύπτει μια ερώτηση που ξεπερνά το μπάσκετ: Είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών; Είναι ελκυστικό να βάζεις τέτοιες ταμπέλες και φαίνεται πρόωρο να τον βάλουμε σε αυτή την παρέα, ας αναλύσουμε όμως τα δεδομένα" γράφει ο Ντέιτορ, που επέλεξε τον Λεωνίδα τον Ρόδιο, τον Νίκο Γκάλη, τον Θεαγένη τον Θάσιο, τον Κώστα Κεντέρη και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη για να εξηγήσει πως ο Greek Freak έχει ακόμη δρόμο μέχρι να φτάσει στο επίπεδο να συγκριθεί μαζί τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ