NBA

Αρίζα: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι κακοποίησε τον 12χρονο γιο τους

Αρίζα: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι κακοποίησε τον 12χρονο γιο τους
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Τρέβορ Αρίζα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού η πρώην γυναίκα του τον κατηγορεί για κακοποίηση του 12χρονου γιου τους. Αρνείται τις κατηγορίες ο φόργουορντ των Μπλέιζερς.

Ο Τρέβορ Αρίζα βρίσκεται στο επίκεντρο για άσχημο λόγο. Η πρώην σύζυγός του κατέθεσε αίτηση για περιοριστικά μέτρα, αφού τον κατηγορεί ότι κακοποίησε τον 12χρονο γιο τους, κάτι που αρνείται ο έμπειρος φόργουορντ.

Ο Αρίζα επέλεξε να μην πάει στην "φούσκα" του Ορλάντο προκειμένου να περάσει ένα μήνα με τον 12χρονο γιο του στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να κερδίσει την κηδεμονία από την πρώην σύζυγό του. Μάλιστα είχε παραχωρήσει και σχετική συνέντευξη στο ESPN, λέγοντας πόση σημασία είχε για αυτόν να περάσει χρόνο με το παιδί του, αλλά και τη νέα οικογένειά του, αφού έχει δύο ακόμα παιδιά με τη νέα σύζυγό του. Όπως φαίνεται όμως, αυτή η υπόθεση έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Η πρώην σύζυγος του Αρίζα, Λάνα Άλεν, κατέθεσε έγγραφα στις 27 Αυγούστου, στα οποία υποστηρίζει ότι ο έμπειρος φόργουορντ έδωσε γροθιά στον γιο του, αλλά και ότι κάποια άλλη στιγμή τον έπιασε από τον λαιμό. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής του γιου τους στο σπίτι του Αρίζα, η Λάνα Άλεν έστειλε την αστυνομία, η οποία όμως αποχώρησε αφού δεν υπήρχαν ενδείξεις που αποδείκνυαν τις σκέψεις της.

Η περιοριστική εντολή που κατατέθηκε έχει ισχύ μέχρι και την 1η Οκτωβρίου, όταν και θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ εκκρεμεί και η δίκη για την κηδεμονία του παιδιού. Την ίδια στιγμή πάντως που υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες, ο Αρίζα υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του προσπαθεί απλώς να πλήξει την εικόνα του και καθοδηγεί το παιδί τους, ενώ την κατηγορεί ότι πριν δύο χρόνια μετακόμισε παράνομα σε άλλη πολιτεία προκειμένου να μην τον αφήσει να βλέπει το παιδί τους.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη υπόθεση είναι δεδομένο ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο, με αρκετό κόσμο να την παρακολουθεί.

AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ