NBA

Αποβλήθηκε από το ΝΒΑ ο Ταϊρίκ Έβανς!

Indiana Pacers guard Tyreke Evans handles the ball during the first half of an NBA basketball game against New York Knicks, Wednesday, Oct. 31, 2018, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Σοκ προκαλεί στο παγκόσμιο μπάσκετ η απόφαση του ΝΒΑ να εξοστρακίσει τον Ταϊρίκ Έβανς, που δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Λίγκα τουλάχιστον για δύο χρόνια.

Εκτός ΝΒΑ για τουλάχιστον δύο χρόνια θα βρίσκεται ο Ταϊρίκ Έβανς, καθώς η Λίγκα ανακοίνωσε πως ο γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς καταπάτησε τους κανονισμούς περί doping με αποτέλεσμα να τον θέσει άμεσα στο περιθώριο. Ο 29χρονος αθλητής θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει την επανένταξή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου το καλοκαίρι του 2021 και μέχρι τότε θα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του εκτός ΗΠΑ.

Σε δέκα σεζόν στο ΝΒΑ ο Έβανς έχει 15.7 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 30.7 λεπτά συμμετοχής με τις φανέλες των Σακραμέντο Κινγκς, των Νιου Ορλίανς Πέλικανς, των Μέμφις Γκρίζλις και των Ιντιάνα Πέισερς, στους οποίους αγωνίστηκε τη σεζόν 2018/19. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τον Ο Τζέι Μέγιο, που πλέον έχει το δικαίωμα να ζητήσει την επανένταξή του στη Λίγκα μετά από τη δική του περιπέτεια με τις απαγορευμένες ουσίες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ