NBA

Αποθέωση και 30αρα Νοβίτσκι, triple-double o Ντόντσιτς

Αποθέωση και 30αρα Νοβίτσκι, triple-double o Ντόντσιτς
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Στον τελευταίο αγώνα του Ντιρκ Νοβίτσκι στο Ντάλας, ο Γερμανός γνώρισε την αποθέωση και μετά οδήγησε τους Μαβς στη νίκη με 120-109 επί των Σανς με 30αρα! Triple-double o Ντόντσκιτς, 50αρα ο Κρόφορντ!

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι είπε το αντίο που ήθελε στους φίλους των Μαβς. Όλα όσα έγιναν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα των Μάβερικς για την φετινή σεζόν, με τους Μαβς να δημιουργούν ένα υπέροχο VIDEO για αυτόν, τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν και αυτόν να βάζει τα κλάματα, στη νίκη του Ντάλας με 120-109 επί των Σανς, ήταν το κερασάκι στην τούρτα μίας υπέροχης καριέρας.

Ηταν μία συγκινητική βραδιά στο Ντάλας, που είχε το φινάλε που της άξιζε, με τον Νοβίτσκι να ανακοινώνει μετά το τέλος του παιχνιδιού την απόσυρσή του , με τους Μαβς να πανηγυρίζουν τη νίκη σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί από το... ημίχρονο, αφού στο τέλος της δεύτερης περιόδου το σκορ ήταν 68-38 για το τους γηπεδούχους. Και στη μέση όλων υπήρχε ο Νοβίτσκι, αλλά και ο... διάδοχός του στην ηγεσία της ομάδας, Λούκα Ντόντσιτς.

Ο σπουδαίος Γερμανός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 30 πόντους με 6/17 δίποντα, 5/14 τρίποντα, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, σε μία μεγάλη βραδιά. Από κοντά και ο Λούκα Ντόντσιτς με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ και 11 ασίστ, σε ένα ακόμα triple-double και μία απόδειξη ότι το Ντάλας είναι σε καλά χέρια.

Για τους Σανς, όλα τα λεφτά ήταν ο Τζαμάλ Κρόφορντ, ο οποίος γύρισε τον χρόνο πίσω και σημείωσε 51 πόντους (!), λέγοντας κι αυτός με τον τρόπο του "αντίο" στον Νοβίτσκι, με τον Τζος Τζάκσον να προσθέτει 17 πόντους.

ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ: Πάουελ 11 (11 ριμπάουντ), Νοβίτσκι 30 (8 ριμπάουντ), Τζάκσον 10, Ντόντσιτς 21 (16 ριμπάουντ, 11 ασίστ), Χάρις 14, Κλέμπερ 4 (10 ριμπάουντ), Φίνεϊ-Σμιθ 15 (10 ριμπάουντ), Μπράνσον 9, Μπερκ 6, Μπρόκχοφ

ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ: Σπάλντινγκ 2, Μπέντερ 12 (11 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μπρίτζες 10, Τζάκσον 17 (8 ριμπάουντ), Οκόμπο 11, Μέλτον 6, Φριντέτ, Κρόφορντ 51, Ντάνιελς

Δείτε εδώ την κατάταξη σε όλους τους ομίλους του ΝΒΑ

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ