NBA

Αποσύρθηκε ο Μάρβιν Γουίλιαμς

Αποσύρθηκε ο Μάρβιν Γουίλιαμς
Mike Ehrmann/Pool Photo via AP MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Μάρβιν Γουίλιαμς ανακοίνωσε μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ ότι αποσύρεται από τα παρκέ σε ηλικία 34 ετών.

Ο Μάρβιν Γουίλιαμς έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα του. Λίγες στιγμές μετά το τέλος της σεζόν για τους Μπακς λόγω του αποκλεισμού από τους Χιτ, ο έμπειρος φόργουορντ ανακοίνωσε την απόσυρσή του σε ηλικία 34 ετών.

" Ήμουν ευλογημένος. Ο Θεός ήταν πολύ, πολύ καλός με εμένα" δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Γουίλιαμς όταν έκανε γνωστή την απόφασή του.

Ο Γουίλιαμς επιλέχθηκε στο Νο2 του ΝΒΑ Draft 2005 από τους Ατλάντα Χοκς, πάνω από παίκτες όπως ο Κρις Πολ και ο Ντερόν Γουίλιαμς. Στην διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε στους Χοκς (2005-2012), τους Τζαζ (2012-2014), τους Χόρνετς (2014-2020) και τους Μπακς (2020), έχοντας μέσους όρους καριέρας 10.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ με 36.1% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής, ενώ πήρε μέρος σε 1.072 αγώνες.

Ο Γουίλιαμς δεν έγινε ποτέ ο σταρ που περίμεναν αρκετοί όταν αποφοίτησε από το Κολέγιο του Νορθ Καρολάινα, ωστόσο έγινε ένας καλός και χρήσιμος ρολίστας, ο οποίος μπορούσε για χρόνια να δώσει λύσεις από τις δύο θέσεις των φόργουορντ και - στα μπασκετικά γεράματα - από την θέση του σέντερ.

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ