NBA

Αποσύρθηκε από τα παρκέ και βρήκε τη νέα του δουλειά ο Χοσέ Καλδερόν

Detroit Pistons guard Jose Calderon warms up before the start of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, April 10, 2019, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Detroit Pistons guard Jose Calderon warms up before the start of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, April 10, 2019, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Σύμβουλος της Μισέλ Ρόμπερτς στην Ένωση Παικτών ΝΒΑ έγινε ο Χοσέ Καλδερόν, που έγραψε το τέλος μιας σπουδαίας καριέρας σε ηλικία 38 ετών.

Στα 38 του χρόνια, ο Χοσέ Καλδερόν αποφάσισε να γράψει τον επίλογο σε μια σπουδαία καριέρα. Με πάρα πολλά "παράσημα" σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Κύπελλα, EuroBasket και διοργανώσεις με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας και με 895 αγώνες σε 14 σεζόν στο ΝΒΑ, ο Ισπανός πόιντ γκαρντ όχι μόνο αποσύρθηκε από τα παρκέ, αλλά βρήκε άμεσα και την επόμενη δουλειά του.

Ο πρώην παίκτης των Ράπτορς, των Πίστονς, των Μάβερικς, των Νικς, των Λέικερς, των Χοκς, των Καβαλίερς, αλλά και των Αλικάντε, Φουενλαμπράδα, Ταού Κεράμικα, θα εργάζεται στο εξής στην Ένωση Παικτών του ΝΒΑ και θα έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο δίπλα στην Μισέλ Ρόμπερτς, η οποία αναζητούσε εδώ και καιρό έναν τέτοιο συνεργάτη. Τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Καλδερόν, η νέα πρόκληση του οποίου δείχνει για ακόμα μία φορά το παγκόσμοιο πρόσωπο της Λίγκας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ