NBA

Απολύθηκε ο Τζιμ Μπόιλεν από τους Σικάγο Μπουλς

Απολύθηκε ο Τζιμ Μπόιλεν από τους Σικάγο Μπουλς
AP PHOTO/KAMIL KRZACZYNSKI

Head coach αναζητούν οι Σικάγο Μπουλς, καθώς ο σκληρός Τζιμ Μπόιλεν απολύθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/8). Τέσσερα ονόματα "παίζουν" για τη διαδοχή του στον πάγκο των Ταύρων.

Τον επόμενο προπονητή τους αναζητούν -και επίσημα- από το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) οι Μπουλς, καθώς ο Αρτούρας Καρνισόβας απέλυσε τον Τζιμ Μπόιλεν. " Πήρα την απόφαση μετά από μεγάλη αξιολόγηση, ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση όμως η ομάδα πρέπει να κάνει το βήμα προς τα εμπρός και να κινηθεί προς μια νέα κατεύθυνση" ήταν η δήλωση του Λιθουανού GM της ομάδας του Σικάγο.

Ο Μπόιλεν ήταν ο 23ος προπονητής στην ιστορία των Ταύρων. Ανέλαβε στις 3 Δεκεμβρίου 2018 και αποχώρησε με ρεκόρ 39 νικών και 84 ηττών (31.7% ποσοστό επιτυχίας). Ο δυναμικός του χαρακτήρας δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε αυτή τη διετία, με τους νεαρούς αθλητές των Μπουλς να διαμαρτύρονται συχνά-πυκνά για τα... καψόνια που δέχονταν από εκείνον.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Μπόιλεν είναι ο assistant των Ντένβερ Νάγγετς, Γουές Άνσελντ, o Κένι Άτκινσον που απολύθηκε πριν από μερικούς μήνες από τους Μπρούκλιν Νετς , ο assistant των Τορόντο Ράπτορς, Άντριαν Γκρίφιν κι ο assistant των Μιλγουόκι Μπακς, Ντάρβιν Χαμ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ