NBA

Αποφυλακίζεται ο άνδρας που καταδικάστηκε για τον φόνο του πατέρα του Τζόρνταν

Αποφυλακίζεται ο άνδρας που καταδικάστηκε για τον φόνο του πατέρα του Τζόρνταν
AP Photo/Chris O'Meara AP PHOTO/CHRIS O'MEARA

Σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ, το 2023 αναμένεται να αποφυλακιστεί ο άνδρας που καταδικάστηκε το 1993 για την δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Λάρι Ντεμέρι είναι ένας από τους δύο άνδρες που καταδικάστηκαν για τον φόνο του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν το 1993, αναμένεται να αποφυλακιστεί σε τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ, ο Ντεμέρι αναμένεται να αποφυλακιστεί - και να τεθεί υπό επίβλεψη - το 2023, όταν και θα συμπληρώσει 30 χρόνια από τότε που φυλακίστηκε. Μόλις συμβεί αυτό, θα παρακολουθήσει πρόγραμμα επανένταξης και θα παρακολουθείται.

Ο Ντέμερι και ο Ντάνιελ Γκριν ήταν αυτοί που κατηγορήθηκαν για τον φόνο του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, Τζέιμς, στις 23 Ιουλίου 1993, κάτι που έμελλε να οδηγήσει τον "Air" στην απόφαση να αποσυρθεί προσωρινά από τα παρκέ. Αμφότεροι ήταν τότε 18 χρονών, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλο για την ληστεία μετα φόνου του Τζέιμς Τζόρνταν, πριν δηλώσει τελικά ένοχος ο Ντέμερι το 1995 και καταδικαστεί σε ισόβια συν 40 χρόνια, με τον Γκριν να καταδικάζεται με ισόβια συν 10 χρόνια. Ο Ντέμερι τελικά υπέβαλλε νέο αίτημα για εξέταση της υπόθεσής του το 2008, όταν και βρέθηκε ένα λάθος στην αρχική τυ κατάθεση, κάτι που του έδωσε το δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμα να ζητήσει την απελευθέρωσή του το 2023.

Ο Μάικλ Τζόρνταν αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση όταν ρωτήθηκε, όπως γενικά δεν είχε αναφερθεί στο ζήτημα ούτε στο " The Last Dance".

AP Photo/Chris O'Meara

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ