NBA

Από την Χίμκι στους Γουόριορς ο Άντριου Χάρισον

Από την Χίμκι στους Γουόριορς ο Άντριου Χάρισον
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς υπέγραψαν για την προετοιμασία τον Άντριου Χάρισον, που έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στην ρωσική Χίμκι.

Ο Άντριου Χάρισον άρχισε την προηγούμενη σεζόν στο Μέμφις και την ολοκλήρωσε στην Χίμκι . Καταπώς φαίνεται, δεν θα μείνει για πολύ στην Ευρώπη. Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ βρήκε ξανά δουλειά στο ΝΒΑ και μάλιστα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι του προσέφεραν συμβόλαιο για την προετοιμασία σύμφωνα με το ESPN.

Ο Χάρισον έπαιξε την προηγούμενη χρονιά μόνο σε τέσσερις αγώνες στην EuroLeague με την φανέλα της Χίμκι, έχοντας 8,8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 22,2 λεπτά. Πάνω κάτω παρόμοιοι είναι και οι μέσοι όροι του στα 145 παιχνίδια που έχει παίξει στο ΝΒΑ (7,0 πόντοι, 2,0 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ) με τους Γκρίζλις, τους Καβαλίερς και τους Πέλικανς.

Στο Γκόλντεν Στέιτ ο Χάρισον θα καταλάβει το 14ο εγγυημένο συμβόλαιο, προσπαθώντας να παραμείνει και μετά το τέλος της προετοιμασίας. Κάτι τέτοιο βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού στην θέση του πόιντ γκαρντ οι Γουόριορς έχουν τους Στέφεν Κάρι, Ντι Άντζελο Ράσελ και Αλεκ Μπερκς.

Photo credits: AP Photo/Chris Szagola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ