NBA

Από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στους Ντιτρόιτ Πίστονς ο Αϊζάια Γουάιτχεντ

Brooklyn Nets guard Isaiah Whitehead (15) gestures after hitting a three-point shot in the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Sunday, March 12, 2017, in New York. (AP Photo/Kathy Willens)
AP Photo/Kathy Willens AP PHOTO/KATHY WILLENS

Παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς έγινε ο Αϊζάια Γουάιτχεντ, που πρόλαβε τη διορία για την υπογραφή των Two-Way συμβολαίων. Ο Αμερικανός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στην... εκπνοή πρόλαβε να "χωρέσει" ξανά στο ΝΒΑ ο Αϊζάια Γουάιτχεντ, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές μέρες από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για να αναζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου.

Ο 23χρονος εκρηκτικός γκαρντ που έχει ύψος 1μ.93 συμφώνησε με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, υπέγραψε Two-Way contract και θα μπορεί να... ανεβοκατεβαίνει από την G-League στο ΝΒΑ και το αντίστροφο κάθε φορά που θα υπάρχει ανάγκη να βοηθήσει την νέα του ομάδα.

Ο Γουάιτχεντ πρόλαβε τη διορία, καθώς μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα μπορούν οι ομάδες που έχουν διαθέσιμες θέσεις να προσφέρουν Two-Way contracts. Είχε γίνει draft στο νούμερο 42 από τους Τζαζ το 2016, έπαιξε στους Νετς έως την περσινή σεζόν και σε 89 αγώνες στο ΝΒΑ έχει μέσους όρους 7.2 πόντων, 2.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 20.5 λεπτά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ