ΜΠΑΣΚΕΤ

Από νίκη σε νίκη οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Από νίκη σε νίκη οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι Λέικερς έπαιξαν πάλι άμυνα και νίκησαν την Γιούτα 90-83, φτάνοντας αισίως τις επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Οι Ινγκραμ, Τζέιμς οδήγησαν την ομάδα του Λ.Α. (VIDEO).

Δεν έπαιξαν ιδιαίτερα ελκυστικό μπάσκετ, μοίρασαν 10 ασίστ σε όλο το ματς, ωστόσο την δουλειά τους την έκαναν και αυτό είναι που έχει σημασία για τους Λέικερς. Η ομάδα του Λουκ Γουόλτον συνέχισε την ανοδική πορεία της μετά το κακό ξεκίνημα στην κανονική περίοδο, καθώς επιβλήθηκε της Γιούτα με 90-83 και έφτασε τις επτά νίκες στους τελευταίους οκτώ αγώνες. Παράλληλα, έσπασε και ένα σερί επτά ηττών από την Γιούτα.

Οι Λέικερς πέτυχαν μόνο 38 πόντους στο πρώτο ημίχρονο αλλά κράτησαν στον ίδιο αριθμό και την αντίπαλό τους και δεν τους κόστισαν τα 23 λάθη που έκαναν στο παιχνίδι. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (22 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και ο Μπράντον Ινγκραμ (24 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς των Λέικερς και αυτοί που έδωσαν στην ομάδα τους την ώθηση που χρειαζόταν στις αρχές της τέταρτης περιόδου, όταν έχτισε ένα προβάδισμα 6-8 πόντων.

Από νίκη σε νίκη οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Στην αντίπερα όχθη, οι Αλεκ Μπερκς (17 πόντοι) και Τζο Ινγκλς (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Τζαζ, η οποία πέταξε στα σκουπίδια διαφορά 11 πόντων στο πρώτο ημίχρονο και δεν προηγήθηκε σε κανένα σημείο στην τέταρτη περίοδο. Η ομάδα του Κουίν Σνάιντερ σούταρε με ποσοστό 38,8%, είχε 4/23 τρίποντα και υπέστη την 3η σερί ήττα και την 5η στα τελευταία έξι παιχνίδια. Επιπλέον, έχασε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο τον Ντόνοβαν Μίτσελ με τραυματισμό στα πλευρά.


Photo credits: AP Photo/Mark J. Terrill
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ