NBA

Απίστευτο: Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Σπερς κρίθηκαν στην παράταση!

Απίστευτο: Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Σπερς κρίθηκαν στην παράταση!
AP Photo/Rebecca Blackwell AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Οι Σπερς κατέγραψαν ένα ιστορικό ρεκόρ στη νίκη τους στην παράταση επί των Σανς, αφού αυτός ήταν ο 4ος συνεχόμενος αγώνας τους που κρίθηκε στην παράταση, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο ΝΒΑ!

Οι Σπερς και οι παρατάσεις πάνε... χέρι-χέρι τον τελευταίο καιρό. Βασικά, οι Σπερς έχουν ήδη βαρεθεί να παίζουν αγώνες που οδηγούνται στην παράταση, αφού τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους ολοκληρώθηκαν μετά το πέρας των 48 λεπτών της κανονικής διάρκειας, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!

Τελευταίο παιχνίδι που συνέβη αυτό (μέχρι το επόμενο;) ήταν αυτό με τους Σανς στο Μεξικό, με το Σαν Αντόνιο να παίρνει τη νίκη με 121-119 στην παράταση, στην τρίτη νίκη του Σαν Αντόνιο στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του!

Συγκεκριμένα, το Σαν Αντόνιο τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε τα εξής αποτελέσματα:

3 Δεκεμβρίου 2019: Σπερς - Ρόκετς 135-133 (2 παρατάσεις)

6 Δεκεμβρίου 2019: Σπερς - Κινγκς 105-104 (μία παράταση)

12 Δεκεμβρίου 2019: Σπερς - Καβαλίερς 117-109 (μία παράταση)

14 Δεκεμβρίου 2019: Σανς - Σπερς 119-121 (μία παράταση)

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός και προτίμησε να χρησιμοποιήσει μόνο δύο λέξεις: " Είναι απαίσιο"! Ο Πάτι Μιλς από την πλευρά του πάντως - ο οποίος σημείωσε το νικητήριο καλάθι κόντρα στους Σανς, αποτρέποντας έτσι το ενδεχόμενο νέας παράτασης, είδε την θετική πλευρά: " Αυτό δείχνει ότι παλεύουμε και συνεχίζουμε να είμαστε συνεπείς ακόμα και όταν είμαστε κουρασμένοι".

Για την ιστορία, ο επόμενος αγώνας των Σπερς είναι προγραμματισμένος για τις 16 Δεκεμβρίου, όπου και θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους Ροκετς. Την ομάδα δηλαδή με την οποία ξεκίνησε αυτό το σερί!

AP Photo/Rebecca Blackwell

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ