NBA

Απίστευτο σκηνικό στη Νέα Ορλεάνη!

Απίστευτο σκηνικό στη Νέα Ορλεάνη!

Στη Νέα Ορλεάνη ο Ντάριο Σάριτς ετοιμαζόταν να εκτελέσει μία βολή, όταν συνέβη κάτι που εξασφάλισε σε Πέλικανς και Τίμπεργουλβς μία θέση στο επόμενο "Shaqtin' a Fool" (VIDEO)!

Ο Άντονι Ντέιβις ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στη Νέα Ορλεάνη . Τόσο για την επιστροφή του και τις αποδοκιμασίες με τις οποίες τον περίμενε το κοινό, όσο και με τον παραγκωνισμό του στην τέταρτη περίοδο της αναμέτρησης. Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης αναμέτρησης έγινε όμως και μία φάση που θα εξασφαλίσει εγγυημένα σε Πέλικανς και Τίμπεργουλβς μία θέση στο επόμενο "Shaqtin' a Fool".

Απέμεναν 5'' για τη λήξη της τρίτης περιόδου, το σκορ ήταν 90-87 υπέρ των Πέλικανς και ο Ντάριο Σάριτς ετοιμαζόταν να εκτελέσει μία βολή. Ο Κροάτης φόργουορντ όμως έπρεπε να περιμένει μέχρι να... αποφασίσουν οι παίκτες που διεκδικούσαν το ριμπάουντ σε ποια πλευρά θα κάτσουν! Οι Τάουνς, Ραντλ, Κάνααν, Φρέιζιερ και Τζάκσον άλλαξαν τρεις φορές πλευρές και κάπου εκεί ο ένας εκ των τριών διαιτητών αποφάσισε να δώσει τη λύση: χρέωσε και τις δύο ομάδες με τεχνική ποινή για καθυστέρηση του παιχνιδιού.

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω video:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ