NBA

Απίστευτο επίτευγμα από Κάρι και Γκριν!

Απίστευτο επίτευγμα από Κάρι και Γκριν!
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Σπουδαίο επίτευγμα για τους Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν στο Game 4 με τους Μπλέιζερς, αφού έγιναν οι πρώτοι συμπαίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ που έκαναν μαζί triple-double σε αγώνα των playoffs!

Στο Game 4 των Γουόριορς με τους Μπλέιζερς έσπασαν καρδιές, με το Γκόλντεν Στέιτ να επιστρέφει από το -17 και να επικρατεί με 119-117 στην παράταση , παίρνοντας την πρόκριση με "sweep" στους Τελικούς του ΝΒΑ για 5η σερί χρονιά!

Μεγάλοι πρωταγωνιστές των Γουόριορς ήταν δύο παίκτες που με τον τρόπο τους έχουν αλλάξει την ιστορία της ομάδας: Ο Στεφ Κάρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν, οι οποίοι έγραψαν ιστορία χάρη σε ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Οι δύο All Star τελείωσαν αμφότεροι το Game 4 με triple-double, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του ΝΒΑ σε αγώνα playoffs! Συγκεκριμένα, ο Κάρι τελείωσε τον αγώνα με 37 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ και ο Γκριν 18 πόντους, 14 ριμπάουντ και 11 ασίστ, σε μία μαγική βραδιά για το Γκόλντεν Στέιτ!

Αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι γενικώς είναι σπάνιο για δύο συμπαίκτες να κάνουν triple-double στο ίδιο παιχνίδι. Για την ακρίβεια, αυτό έχει συμβεί μόλις δέκα φορές στην ιστορία του ΝΒΑ σε αγώνες κανονικής περιόδου, αν και δύο από αυτές συνέβησαν φέτος!

Η πρώτη φορά που έγινε αυτό ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2018, όταν έκαναν ταυτόχρονα triple-double οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (24 πόντοι, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ) και Λόνζο Μπολ (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ) στη νίκη των Λέικερς με 128-100 επί των Χόρνετς . Η δεύτερη φορά που έγινε αυτό την φετινή σεζόν ήταν στις 12 Φεβρουαρίου στη νίκη των Θάντερ με 120-111 επί των Μπλέιζερς , με τον Πολ Τζορτζ (47 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ (21 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 11 ασίστ) να εκτελούν το Πόρτλαντ. Κοινώς, οι Μπλέιζερς έπεσαν "θύματα" ενός ιστορικού επιτεύγματος δύο φορές μέσα σε μερικούς μήνες!

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές των δύο σταρ των Γουόριορς από το Game 4:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ