NBA

Απίστευτο: Ο Καντέρ έπαιζε έχοντας βγάλει τον αριστερό του ώμο!

Απίστευτο: Ο Καντέρ έπαιζε έχοντας βγάλει τον αριστερό του ώμο!
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Ένες Καντέρ μετά το τέλος του Game 5 με τους Θάντερ, αφού δήλωσε ότι στο πρώτο ημίχρονο είχε βγάλει τον αριστερό του ώμο (!) και έπαιξε το υπόλοιπο του αγώνα με ένεση!

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ πήρε όλη την δόξα στο Game 5 με τους Θάντερ χάρη στην 50αρα και το buzzer-beater από τα 12 μέτρα που σημείωσε στη νίκη-πρόκριση με 118-115 επί των Θάντερ . Η νίκη των Μπλέιζερς όμως είχε και άλλους "ήρωες" με πρώτο τον Ένες Καντέρ, ο οποίος αγωνίστηκε με βγαλμένο ώμο!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά ο Τούρκος σέντερ αποκάλυψε στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα - κυρίως επειδή είχε... μπανταρισμένο τον αριστερό ώμο - ότι στην πρώτη περίοδο τον έβγαλε έπειτα από ένα φάουλ του Στίβεν Άνταμς!

" Ο Στίβεν μου έκανε ένα δυνατό φάουλ και βγήκε ο ώμος μου. Στο ημίχρονο όμως έκανα ένεση και απλώς προσπάθησα να το ξεπεράσω και να παίξω με πόνους" δήλωσε ο ίδιος μετά το παιχνίδι.

Για την ιστορία, ο Καντέρ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 13 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κόψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής, σημειώνοντας και ένα κρίσιμο καλάθι στην τέταρτη περίοδο! Αυτό που μένει να φανεί βέβαια είναι πόσο θα επηρεάσει αυτός ο τραυματισμός τον Καντέρ στην συνέχεια των playoffs.

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Καντέρ για τον τραυματισμό του:

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ