ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασαν κι άλλο παίκτη με σοβαρό τραυματισμό οι Σπερς!

Έχασαν κι άλλο παίκτη με σοβαρό τραυματισμό οι Σπερς!

Μετά τους Λόνι Γουόκερ - Ντεζούντε Μάρεϊ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχασαν έναν ακόμη γκαρντ με τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο μήνες!

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ άνετα τις τελευταίες μέρες... Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ρούκι Λόνι Γουόκερ, ήρθε το πλήγμα με τον πενταδάτου Ντεζούντε Μάρεϊ που θα χάσει όπως όλα δείχνουν τη σεζόν 2018/19 και σήμερα, 12 Οκτωβρίου 2018, λίγες μέρες πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου, ο πολύπειρος προπονητής έμαθε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ντέρικ Γουάιτ!

Ο 24χρονος γκαρντ θα μοιραζόταν τα λεπτά στον άσο με τον Πάτι Μιλς, όμως θα μείνει από έξι έως οκτώ εβδομάδες εκτός με πρόβλημα στο πέλμα, με αποτέλεσμα οι Σπερς να μην έχουν πλέον χειριστές. Ο Μιλς είναι ο μοναδικός που τους έχει μείνει, με τους Μπριν Φορμπς - Μάρκο Μπελινέλι να καλούνται πλέον να λειτουργήσουν ως δημιουργοί και να αφήσουν το σκοράρισμα σε δεύτερη μοίρα.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Σαν Αντόνιο έχασε το περασμένο καλοκαίρι τον Τόνι Πάρκερ που μετακόμισε στους Σάρλοτ Χόρνετς, αλλά και τον Μανού Τζινόμπιλι που αποσύρθηκε από τα παρκέ. Δύσκολη περίοδος για τον coach Πόποβιτς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ