ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτη νίκη των Πίστονς επί των 76ερς με 50αρα Γκρίφιν!

Detroit Pistons forward Blake Griffin reacts after scoring a three-point goal against the Chicago Bulls during the second half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 20, 2018, in Chicago. The Pistons won 118-116. (AP Photo/Nam Y. Huh)
AP Photo/Nam Y. Huh AP PHOTO/NAM Y. HUH

Τρελό παιχνίδι έγινε στο Ντιτρόιτ, με τους Πίστονς να κερδίζουν τους 76ερς με 133-132 στην παράταση χάρη σε καλάθι και φάουλ του Μπλέικ Γκρίφιν στο φινάλε, ο οποίος σταμάτησε στους 50 πόντους!

Οι Πίστονς και οι 76ερς πρόσφεραν στον κόσμο ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν μέχρι στιγμής, με τους πρώτους να καταφέρνουν τελικά να πάρουν μία απίστευτη νίκη με 133-132 στην παράταση χάρη σε καλάθι και φάουλ του ασταμάτητου Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 50 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ!

Το ακόμα πιο τρελό πάντως ήταν ότι μία φάση νωρίτερα οι Σίξερς λογικά πίστεψαν ότι είχαν κερδίσει, αφού είδαν τον Τζέι Τζέι Ρέντικ να ευστοχεί σε... τετράποντο (τρίποντο και φάουλ) και να κάνει το σκορ 132-130!

Η συγκλονιστική αλληλουχία φάσεων στο φινάλε δεν ήταν βέβαια τίποτα άλλο από την κορυφή του παγόβουνου σε ένα απίστευτο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα, με τους - χωρίς Μπεν Σίμονς (πρόβλημα στη μέση) - Σίξερς και τους Πίστονς να τα δίνουν όλα από την αρχή μέχρι το τέλος, να... ξεχνάνε να παίξουν άμυνα (όπως όλες οι ομάδες του ΝΒΑ φέτος για κάποιο λόγο) και να βάζουν το ένα μεγάλο σουτ μετά το άλλο. Το ματς είχε μέχρι και αποβολή με διπλή τεχνική ποινή, αυτή του Αντρέ Ντράμοντ, ο οποίος έπεσε στην... παγίδα του Τζοέλ Εμπίντ στο φινάλε της 4ης περιόδου και το πλήρωσε.

Με αυτή τη νίκη το Ντιτρόιτ διατήρησε το αήττητό του, έχοντας πλέον ρεκόρ 3-0, την ίδια στιγμή που οι Σίξερς έχουν ρεκόρ 2-2 έπειτα από 4 αγώνες.

Ο Ρέτζι Τζάκσον με 23 πόντους, ο Ις Σμιθ με 21 πόντους και ο Ντράμοντ με 14 πόντους και 16 ριμπάουντ (αλλά 6/20 σουτ) ήταν οι παίκτες που ακολούθησαν σε απόδοση τον Γκρίφιν για τους νικητές. Για τους Σίξερς, ο Εμπίντ είχε 33 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Ρέντικ 30 πόντους και ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον 16 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Απίστευτη νίκη των Πίστονς επί των 76ερς με 50αρα Γκρίφιν!

Απίστευτη νίκη των Πίστονς επί των 76ερς με 50αρα Γκρίφιν!

AP Photo/Nam Y. Huh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ