NBA

Απίστευτη κατηγορία κατά του Τζος Τζάκσον

Απίστευτη κατηγορία κατά του Τζος Τζάκσον
AP Photo/Rick Scuteri AP PHOTO/RICK SCUTERI

Ο Τζος Τζάκσον κατηγορείται ότι η τεσσάρων μηνών κόρη του βρέθηκε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών εξαιτίας του!

Ο Τζος Τζάκσον απλά δεν μπορεί να απαλλαγεί από τα προβλήματα. Τον περασμένο Φεβρουάριο αγνόησε μία εκδήλωση των Σανς -και τιμωρήθηκε με πρόστιμο- και πριν από περίπου ένα μήνα συνελήφθη σε μία συναυλία στο Μαϊαμι. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στη νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει ο φόργουορντ των "ήλιων".

Λίγες ημέρες αργότερα ο Τζάκσον φέρεται να έκανε χρήση μαριχουάνα ενώ βρισκόταν με την τεσσάρων μηνών κόρη του, κάτι που είχε ως συνέπεια η μικρή Ρομίνα να συμπεριφέρεται παράξενα... " Στις 22 Μαΐου ο πατέρας πήρε το παιδί από το σπίτι της μητέρας του στις 12 το μεσημέρι και την επέστρεψε γύρω στις 20:45. Το παιδί ήταν ληθαργικό και όταν ρωτήθηκε επ' αυτού, ο πατέρας υποστήριξε ότι είχε δύσκολη μέρα.

Αφότου έφυγε ο πατέρας, η μητέρα προσπάθησε να ξυπνήσει το παιδί, δίχως αποτέλεσμα, παρότι ανέπνεε. Το παιδί έμοιαζε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν μπορούσε καν να ανασηκώσει τελείως τα βλέφαρά του. Η συμπεριφορά του δεν ήταν φυσιολογική", αναφέρει μεταξύ άλλων η μήνυση που κατέθεσε προ ημερών η Λορένα Βιλέλα, πρώην του Τζος Τζάκσον.

Ο 22χρονος φόργουορντ των Σανς επιλέχθηκε στο Νο. 4 του Draft του 2017, ωστόσο σε αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο ΝΒΑ, δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει την ομάδα της Αριζόνα. Την προηγούμενη χρονιά είχε 11,5 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ σε 25,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Photo credits: AP Photo/Rick Scuteri

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ