NBA

Απεγνωσμένοι οι Θάντερ, ψάχνουν άμεσα ανταλλαγή για τον Κρις Πολ

Απεγνωσμένοι οι Θάντερ, ψάχνουν άμεσα ανταλλαγή για τον Κρις Πολ
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Δύσκολα θα παίξει με τη φανέλα των Θάντερ ο Κρις Πολ, καθώς οι παράγοντες της ομάδας της Οκλαχόμα Σίτι προσπαθούν να τον παραχωρήσουν το συντομότερο δυνατό.

Λίγες ώρες μετά από το trade του Ράσελ Γουέστμπρουκ με τον Κρις Πολ , οι παράγοντες των Θάντερ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να παραχωρήσουν τον δεύτερο με στόχο να μειώσουν το μισθολόγιό τους, να κάνουν... ανελέητο tanking και να προχωρήσουν προς τα εμπρός χτίζοντας σχεδόν από το μηδέν. Ο Σαμ Πρέστι δεν θέλει να κρατήσει τον 34χρονο πόιντ γκαρντ στην Οκλαχόμα Σίτι, όμως το συμβόλαιό του δεν είναι από τα πιο... φιλικά της Λίγκας και μάλλον θα χρειαστεί σημαντική προσπάθεια για να παραχωρηθεί.

Ο Πολ έχει λαμβάνειν ένα ποσό που αγγίζει τα 125 εκατομμύρια τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ τη σεζόν 2021/22, σε ηλικία 36 ετών, θα πρέπει να πάρει 44.211.146 δολάρια. Την περασμένη χρονιά είχε 15.6 πόντους από 47.9% στο δίποντο, 35.8% στο τρίποντο και 86.2% στις βολές, μαζί με 4.6 ριμπάουντ, 8.2 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά 32 λεπτά συμμετοχής σε 58 αγώνες της κανονικής περιόδου, παραμένει ένας πολύ ποιοτικός άσος, όχι όμως αυτός που θέλουν στην Οκλαχόμα Σίτι τη δεδομένη στιγμή έχοντας γεμίζει το σακούλι τους με draft picks πρώτων γύρων τα επόμενα χρόνια.

Οι Χιτ λέγεται πως θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν, δεν είναι όμως ξεκάθαρο αν η προσφορά τους μπορεί να είναι ελκυστική για τους Θάντερ. Οι δύο ομάδες είχαν συζητήσει και για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ , χωρίς αποτέλεσμα, όμως ο Κρις Πολ είναι πολύ διαφορετική περίπτωση αθλητή και αυτή τη στιγμή η αξία του δεν είναι μεγάλη. Βέβαια αν στην Οκλαχόμα Σίτι ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του, θα έχουν πάρει μια μικρή... νίκη πριν μπουν στην πιθανότατα δυσκολότερη σεζόν της ιστορίας τους από τη μέρα που αποχαιρέτησαν το Σιάτλ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ