NBA

Άντριου Γουίγκινς: Φάνηκε να χαρακτηρίζει "gay" τον Σρόντερ και έσπευσε να το διαψεύσει

Minnesota Timberwolves forward Andrew Wiggins during an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Tuesday, Jan. 8, 2019. (AP Photo/Sue Ogrocki)
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ένα VIDEO με δηλώσεις του Άντριου Γουίγκινς δείχνει τον φόργουορντ των Γουλβς να χαρακτηρίζει "gay" με υποτιμητικό τρόπο τον Σρόντερ, με τον Καναδο φόργουορντ να υποστηρίζει ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο.

Ο Άντριου Γουίγκινς βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Λίγες στιγμές μετά την σπουδαία νίκη των Γουλβς μέσα στην Οκλαχομα Σίτι με 119-117 επί των Θάντερ , όπου ο ίδιος είχε 40 πόντους, ο φόργουορντ των Γουλβς φαίνεται σε ένα VIDEO να χρησιμοποιεί με υποτιμητικό τρόπο την λέξη "Gay" για να χαρακτηρίσει τον Ντένις Σρόντερ των Θάντερ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σάλος στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ενώ μιλούσε στους δημοσιογράφους, κάποιος τον ρώτησε αν ξέρει γιατί ο Σρόντερ έμοιαζε τόσο εκνευρισμένος κατά την διάρκεια του αγώνα και γιατί κατηγορούσε τους παίκτες των Γουλβς ότι γελούσαν όταν τραυματίστηκε ο Νέρλενς Νόελ . Και η απάντησή του προκάλεσε εντύπωση: " Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτόν. Ήταν απλώς Gay. Αντέδρασε τρελά χωρίς κανένα λόγο. Κατάλαβα αμέσως τι πήγε να κάνει. Δεν είναι κάποιος που αντιμετωπίζω ως πρόβλημα".

Ιδού και στο σχετικό VIDEO:

Όπως γίνεται σαφές, το σχόλιο του Γουίγκινς προκάλεσε σάλο. Μόλις ενημερώθηκε όμως για αυτό το γεγονός, ο σταρ των Γουλβς έσπευσε να διαψεύσει μέσω twitter ότι είπε κάτι τέτοιο, υποστηρίζοντας ότι απλώς δε μιλούσε καθαρά και αντί για " he was just gay" (μετάφραση: ήταν απλώς Gay) είπε "he was just getting... acting crazy" (μετάφραση: "συμπεριφερόταν τρελά"), για να συμπληρώσει ακολούθως ότι " έχω τον μέγιστο σεβασμό στην LGBTQUIA κοινότητα και δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ με υποτιμητικό τρόπο έναν τέτοιο χαρακτηρισμό".

Ιδού και τα σχετικά tweets:

Άντριου Γουίγκινς: Φάνηκε να χαρακτηρίζει "gay" τον Σρόντερ και έσπευσε να το διαψεύσει

AP Photo/Sue Ogrocki

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ