NBA

Αντρέ Ιγκουοντάλα: Έκτη σερί παρουσία στους Τελικούς του ΝΒΑ

Αντρέ Ιγκουοντάλα: Έκτη σερί παρουσία στους Τελικούς του ΝΒΑ
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Αντρέ Ιγκουντάλα έδωσε συνέχεια σε ένα δικό του θεαματικό σερί με την πρόκριση των Χιτ επί των Σέλτικς, αφού θα δώσει το παρών στους Τελικούς του ΝΒΑ για 6η σερί χρονιά.

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα θα βρεθεί στους Τελικούς του ΝΒΑ. Όπως βρέθηκε πέρυσι (2019). Και πρόπερσι (2018). Και τρία χρόνια νωρίτερα. Βασικά, θα βρεθεί στους Τελικούς του ΝΒΑ για 6η σερί χρονιά.

Με τους Χιτ να επικρατούν με 125-113 των Σέλτικς στο Game 6 των Τελικών της Ανατολής και να προκρίνονται στους Τελικούς - με τον ίδιο να τελειώνει τον αγώνα με 15 πόντους με 4/4 τρίποντα - ο βετεράνος γκαρντ/φόργουορντ μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια σε ένα σπουδαίο σερί, το μεγαλύτερο εν ενεργεία αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ.

Ο "Ίγκι" είχε πέντε συνεχόμενες παρουσίες με τους Γουόριορς, αφού ήταν ο έκτος παίκτης της ομάδας στις πορείες των "Πολεμιστών" στους Τελικούς από την σεζόν 2014/15 έως και την περσινή (2018/19) και τις κατακτήσεις τριών τίτλων (2015, 2017, 2018). Για την ακρίβεια ήταν πολλά περισσότερα, αφού το 2015 είχε αναδειχθεί και MVP των Τελικών.

Για την ιστορία, ο Ιγκουοντάλα παραχωρήθηκε με ανταλλαγή το καλοκαίρι του 2019 από τους Γουόριορς στους Γκρίζλις αλλά δεν πήγε ποτέ στο Μέμφις απαιτώντας εκ νέου ανταλλαγή, με την επιθυμία του να πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο, όταν παραχωρήθηκε στο Μαϊάμι μαζί με τους Τζα Κράουντερ και Σόλομον Χιλ.

Στην κανονική περίοδο πρόλαβε να αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια με το Μαϊάμι, έχοντας 4.6 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ