NBA

Άντονι Ντέιβις, ο πρώτος NBAer που θα διαφημίσει πατατάκια!

Άντονι Ντέιβις, ο πρώτος NBAer που θα διαφημίσει πατατάκια!
AP Photo/Tyler Kaufman AP PHOTO/TYLER KAUFMAN

Ο Άντονι Ντέιβις πρωτοπορεί πριν καν πατήσει το πόδι του στο Λος Άντζελες, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που υπέγραψε συμφωνία με εταιρία παρασκευής τσιπς.

Η μετακόμιση του Άντονι Ντέιβις από τη Νέα Ορλεάνη στο Λος Άντζελες έχει πολλαπλά οφέλη για τον 26χρονο πάουερ φόργουορντ. Αγωνιστικά και μη. Ο "Brow" ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο στους Λέικερς, εντούτοις βρήκε ήδη την πρώτη εμπορική συμφωνία και μάλιστα σε έναν τομέα όπου το ΝΒΑ δεν είχε ανάλογη δράση στο παρελθόν: τα πατατάκια.

Ο Ντέιβις θα έχει το ρόλο του "δημιουργικού συνεργάτη" στην εταιρία παρασκευής τσιπς "Ruffles" και θα γίνει αυτομάτως ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που θα διαφημίσει πατατάκια. " Μία συμφωνία με εταιρία τσιπς δεν έχει προηγούμενο και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να το κάνω αυτό", σχολίασε ο Ντέιβις, ο οποίος βοήθησε μάλιστα την εταιρία να σχεδιάσει και ένα ζευγάρι παπουτσιών εμπνευσμένο από τα τσιπς!

Κατά την διάρκεια της ταραχώδους σεζόν που πέρασε στη Νέα Ορλεάνη , ο "Brow" έπαιξε μόνο σε 56 αγώνες συνολικά, έχοντας 25,9 πόντους, 12,0 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 2,4 κοψίματα κατά μέσο όρο. Στους Πέλικανς έγινε έξι φορές all-star και ψηφίστηκε άλλες τρεις στις καλύτερες πεντάδες της κανονικής περιόδου. Στα playoffs, πάντως, δεν μπόρεσε ποτέ να οδηγήσει τους Πέλικανς μακριά.

Photo credits: AP Photo/Tyler Kaufman

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ