NBA

Άντονι Ντέιβις: Φόβοι για κάταγμα και απουσία ενός μήνα από τα παρκέ!

Άντονι Ντέιβις: Φόβοι για κάταγμα και απουσία ενός μήνα από τα παρκέ!
AP Photo/Frank Franklin II AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Άσχημα νέα για τους Πέλικανς, αφού ο τραυματισμός του Άντονι Ντέιβις στο χέρι ενδέχεται να είναι ακόμα πιο σοβαρός από ότι υπολογίστηκε και να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και όχι δύο εβδομάδες!

Ο Άντονι Ντέιβις τέθηκε νοκ-άουτ για 1-2 εβδομάδες πριν μερικές ημέρες λόγω τραυματισμού στον δείκτη του αριστερού χεριού. Έτσι νόμιζαν τουλάχιστον οι Θάντερ, αφού ενδέχεται τελικά να χρειαστεί να πορευτούν χωρίς τον σταρ τους για περισσότερο καιρό!

Ο Ντέιβις φαίνεται ότι πονάει αρκετά στο χέρι του, με τον μάνατζέρ του, Ριτς Πολ, να αποκαλύπτει ότι ο All Star φόργουορντ/σέντερ θα εξεταστεί από έναν εξειδικευμένο γιατρό, αφού υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί τελικά κάταγμα στο δάκτυλο!

Αν τελικά αυτό το σενάριο επαληθευτεί, τότε σημαίνει αυτόματα ότι ο Ντέιβις θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και όχι για δύο εβδομάδες, κάτι που θα φέρει σε εξαιρετική δύσκολη θέση τους - ήδη εκτός 8αδας στην Δύση - Πέλικανς στην προσπάθειά τους να μπουν στα playoffs.

Την φετινή σεζόν ο Ντέιβις έχει 29.3 πόντους, 13.3 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ, 1.7 κλεψίματα και 2.6 κοψίματα μέσο όρο σε 37 λεπτά συμμετοχής, έχοντας τους καλύτερους αριθμούς της καριέρας του σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ και κλεψίματα.

AP Photo/Frank Franklin II

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ