NBA

Αντιπρόεδρος Τζαζ για Μίτσελ - Γκομπέρ: "Έτοιμοι να τα αφήσουν όλα πίσω τους"

Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρουντί Γκομπέρ, οι δύο ηγέτες των Γιούτα Τζαζ
Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρουντί Γκομπέρ, οι δύο ηγέτες των Γιούτα Τζαζ AP PHOTO/KIM RAFF

Ο Αντιπρόεδρος των Τζαζ, Ντένις Λίντσεϊ, δήλωσε ότι περιμένει από τους Μίτσελ και Γκομπέρ να συμπεριφερθούν επαγγελματικά και να συνυπάρξουν στην ομάδα.

Οι Τζαζ περιμένουν από τον Ντόνοβαν Μίτσελ και τον Ρούντι Γκομπέρ να κάνουν το αυτονόητο: Να σταματήσουν τα πείσματα και να συμπεριφερθούν ως επαγγελματίες. Το ξεκαθάρισε αυτό με δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Ντένις Λίντσεϊ.

Ο Λίντσεί παραχώρησε συνέντευξη και όταν η συζήτηση πήγε στην σχέση των δύο σταρ της ομάδας και το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά τους επειδή ο Μίτσελ κατηγόρησε τον Γκομπέρ ότι του μετέδωσε τον κορονοϊό, ήταν ξεκάθαρος.

" Είναι έτοιμοι να τα αφήσουν όλα αυτά πίσω και να συμπεριφερθούν επαγγελματικά" δήλωσε αρχικά ο Λίντσεϊ, για να προσθέσει: " Κοιτάξτε, η βραδιά της 11ης Μαρτίου που εμφανίστηκε ο κορονοϊός δεν είχε προηγούμενο. Έβαλε την ομάδα μας στο μικροσκόπιο και το καταλαβαίνουμε. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι με την ομάδα που έχουμε και ειδικά με τους Ντόνοβαν και Ρούντι".

Ο Αντιπρόεδρος των Τζαζ βέβαια δεν ανέφερε σε κανένα σημείο των δηλώσεών του ότι οι δύο σταρ της ομάδας τα έχουν βρει μεταξύ τους, κάτι που θα ήταν δύσκολο να το υποστηρίξει όταν πριν μερικές εβδομάδες ο Γκομπέρ είχε παραδεχθεί με δηλώσεις του ότι η σχέση του με τον Μίτσελ απέχει από το τέλειο. Φρόντισε ωστόσο να στείλει το δικό του μήνυμα στους δύο παίκτες:

" Ανυπομονούμε να προχωρήσουμε. Οι δυο τους έχουν μιλήσει. Βάζοντας τα πράγματα σε ένα γενικότερο πλαίσιο, ξέρουν ότι χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, αφού θέλουμε να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα".

AP Photo/Kim Raff

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ