NBA

Αντετοκούνμπο: Ζητά 2 εκατ. δολάρια από σάιτ που χρησιμοποίησε το "Greek Freak"

Αντετοκούνμπο: Ζητά 2 εκατ. δολάρια από σάιτ που χρησιμοποίησε το "Greek Freak"
AP Photo/Wilfredo Lee AP PHOTO/WILFREDO LEE

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέθεσε αγωγή εναντίον αμερικανικής εταιρίας που χρησιμοποίησε το "Greek Freak" χωρίς την άδειά του, ζητώντας ως αποζημίωση 2 εκατ. δολάρια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε ακόμα μία εταιρία να προσπαθεί να βγάλει χρήματα χρησιμοποιώντας χωρίς την άδειά του την εικόνα του και δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια.

Όπως αποκάλυψε η "New York Post", ο Γιάννης κατέθεσε αγωγή στο σάιτ Fan Closet που βρίσκεται στην Καλιφόρνια ζητώντας ως αποζημίωση 2 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με την αγωγή του Γιάννη, το συγκεκριμένο σάιτ χρησιμοποίησε χωρίς την άδεια του σταρ των Μπακς το nickname του "Greek Freak" σε μία σειρά από προϊόντα (θήκες κινητού, μπλούζες, φόρμες). Όπως αναφέρεται μάλιστα στην αγωγή, ο Γιάννης είχε ζητήσει μέσω επιστολής στις 27 Μαρτίου από την εταιρία να σταματήσει να το κάνει αυτό, με τα προϊόντα να κατεβαίνουν από το σάιτ. Έκτοτε ωστόσο ο Γιάννης προσπάθησε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό από την πλευρά της εταιρίας, με τον σταρ των Μπακς να υποχρεώνεται να καταθεσει αγωγή.

Η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι η πρώτη - και πιθανότατα δεν θα είναι και η τελευταία που προσπάθησε να βγάλει κέρδος από το όνομα του Γιάννη. Μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο Γιάννης είχε έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία Southside Throwbacks σε μία αντίστοιχη περίπτωση, όταν πάλι είχε καταθέσει αγωγή ζητώντας 2 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση.

AP Photo/Wilfredo Lee

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ