NBA

Αντετοκούνμπο: Τιμωρία ενός αγώνα για την κουτουλιά, κανονικά στα playoffs

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, left, is pressured by Dallas Mavericks' Dorian Finney-Smith (10) during an NBA basketball game Saturday, Aug. 8, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, left, is pressured by Dallas Mavericks' Dorian Finney-Smith (10) during an NBA basketball game Saturday, Aug. 8, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) AP

To φινάλε της κανονικής περιόδου θα χάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς τιμωρήθηκε με έναν αγώνα για την κουτουλιά του στον Μόριτζ Βάγκνερ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (VIDEO).

Κανονικά θα βρίσκεται στη σύνθεση των Μπακς στην έναρξη των playoffs ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς το ΝΒΑ τον τιμώρησε με έναν αγώνα για την κουτουλιά του στον Μόριτζ Βάγκνερ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, με τον οποίο είχε... παρελθόν από αναμέτρηση τον περασμένο Φεβρουάριο .

Ο Greek Freak θα χάσει έτσι την τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του Μιλγουόκι για την κανονική περίοδο, απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής αλλά θα είναι πανέτοιμος για τη σειρά με τους Ορλάντο Μάτζικ στην πρώτη φάση των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ