NBA

Αντετοκούνμπο: "Ο εαυτός μας είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος"

Αντετοκούνμπο: "Ο εαυτός μας είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος"
Kim Klement/Pool Photo via AP KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε ποιος είναι ο αντίπαλος που τον φοβίζει περισσότερο ενόψει των playoffs και η απάντησή του ήταν οι Μπακς.

Οι Μπακς επιβλήθηκαν με 130-116 των Χιτ, δείχνοντας χαρακτήρα, αφού επέστρεψαν από το -23. Ενώ όμως υπήρχε μία λογική ικανοποίησε για αυτό το γεγονός, από την άλλη υπήρχε προβληματισμός για το γεγονός ότι η ομάδα βρέθηκε σε αυτή τη θέση κόντρα σε ένα Μαϊάμι που δεν είχε τους Μπάτλερ και Ντράγκιτς και αυτό φάνηκε στα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης ρωτήθηκε ποια ομάδα θεωρεί ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το Μιλγουόκι στα playoffs, με την απάντησή του να τα λέει όλα. Αφού λοιπόν ανέφερε κατά σειρά τις πέντε ομάδες που βρίσκονται πίσω από τους Μπακς στην κατάταξη - Ράπτορς, Σέλτικς, Χιτ, Πέισερς και Σίξερς - στην συνέχεια τόνισε:

" Ο εαυτός μας. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Πώς θα παίξουμε; Θα παίξουμε ο ένας για τον άλλο; Θα παίξουμε δυνατή άμυνα; Θα πάρουμε τα ριμπάουντ; Θα δώσουμε το κάτι παραπάνω; Θα βουτάμε στο παρκέ; Όλα αφορούν εμάς".

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ