NBA

Αντετοκούνμπο: "Ίσως δεν ήμουν έτοιμος πέρυσι, έμαθα από τον Λέοναρντ"

Αντετοκούνμπο: "Ίσως δεν ήμουν έτοιμος πέρυσι, έμαθα από τον Λέοναρντ"
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Με το βραβείο του MVP στο... σπίτι του, όπως είπε, λίγο πριν οδηγήσει τους Μπακς στη νέα τους σεζόν στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τον απολογισμό της περσινής, διδακτικής και για τον ίδιο χρονιάς.

Μετά από την καλύτερή του σεζόν στο NBA και την ανάδειξή του σε Πολυτιμότερο Παίκτη της regular season, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για τη νέα του σεζόν με τους Μπακς στο NBA.

H preseason κατέδειξε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και υπενθύμισε πως και φέτος θα είναι ο ηγέτης των "ελαφιών" στην προσπάθεια να υπερκεράσει τον ακόμη πιο υψηλό πήχη σε σχέση με την περσινή σεζόν, από την οποία έμαθε πολλά. Και από τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και από τα παιχνίδια με τους μετέπειτα Πρωταθλητές Ράπτορς και από τον άνθρωπο που τον "πλήγωσε" στο παρκέ, Καουάι Λέοναρντ.

Αυτά παραδέχτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο "Yahoo Sports": "Ή ταν απαίσιο. Βρεθήκαμε κοντά στο 3-0, πίστευα ότι θα πάμε στους τελικούς του ΝΒΑ, όμως δεν έγινε. Όταν προηγείσαι στη σειρά με 2-0 ή 1-0 ή 3-1 πρέπει να τελειώνεις την δουλειά. Ίσως δεν ήμουν έτοιμος, ίσως και το παιχνίδι μου να μην ήταν έτοιμο. Αλλά είναι εντάξει αυτό, αρκεί να μάθω από όσα έγιναν. Έμαθα πολλά από τον Καουάι Λέοναρντ. Όταν ήταν στις βολές, ήταν ήρεμο. Όταν είχε double team στο μαρκάρισμά του, έδινε την μπάλα και την έπαιρνε ξανά. Ήταν επιθετικός και ήρεμος, έδειχνε πως ήταν σε αποστολή".

Αυτός που δεν "πλήγωσε" τον σταρ των Μπακς πάντως ήταν ο Χάρντεν και οι... λοιποί αμφισβητίες του βραβειου που πλέον βρίσκεται σπίτι του, όπως υποστήριξε με σκωπτικό τρόπο: "Είναι η άποψή τους. Πάντα θα υπερασπίζονται τον Τζέιμς. Δεν πρόκειται να πω ποτέ ότι ήμουν καλύτερος του Χάρντεν. Όμως το τρόπαιο του MVP είναι στο σπίτι μου".

Photo Credits: AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ