NBA

Αντετοκούνμπο για το MVP: "Θέλω τίτλο, στο Μιλγουόκι για άλλα 15 χρόνια"

Αντετοκούνμπο για το MVP: "Θέλω τίτλο, στο Μιλγουόκι για άλλα 15 χρόνια"
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Την επιθυμία του να μείνει για πάντα στους Μιλγουόκι Μπακς, αρκεί οι στόχοι της ομάδας να συμβαδίζουν με τους δικούς του, εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από την ανάδειξή του σε MVP της κανονικής περιόδου 2019/20 (VIDEO).

Την ώρα που ο Άνταμ Σίλβερ του ανακοίνωνε πως αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν MVP της κανονικής περιόδου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απλά χαμογελαστός και τίποτα περισσότερο. Ο Greek Freak δεν είχε όρεξη να πανηγυρίσει το σπουδαίο κατόρθωμά του, "πονάει" ακόμη για τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, έστειλε όμως ξανά μήνυμα παραμονής στο Μιλγουόκι ακόμη και για τα επόμενα 15 χρόνια, με την υποσημείωση φυσικά οι δικές του επιθυμίες να συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας.

Αναλυτικα όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

" Είμαι χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο, αλλά θέλω περισσότερα. Θέλω να γίνω πρωταθλητής. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο και το μέλλον μου στο Μιλγουόκι. Αν συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο στόχο, δεν μπορώ να βρω λόγο για να μη βρίσκομαι εκεί για τα επόμενα 15 χρόνια. Θέλω να σταματήσετε να με αποκαλείτε MVP μέχρι να γίνω πρωταθλητής. Το βραβείο το πήρα δύο φορές, τώρα θέλω τον τίτλο".



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ