NBA

Αντετοκούνμπο για Ντόντσιτς: "Από τους πιο ταλαντούχους που έχω αντιμετωπίσει"

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo looks on during warmups before an NBA basketball game against the Dallas Mavericks, Saturday, Aug. 8, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo looks on during warmups before an NBA basketball game against the Dallas Mavericks, Saturday, Aug. 8, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε το καπέλο στον Λούκα Ντόντσιτς, που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς στη νίκη επί των Μιλγουόκι Μπακς.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν, ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε πράγματα και θαύματα απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς. Τελείωσε το παιχνίδι με 36 πόντους, 14 ριμπάουντ και 19 ασίστ, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και -εκτός όλων των άλλων- έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία που έγραψε 35/10/15 σε αγώνα του ΝΒΑ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση πλέον τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τα κατάφερε σε ηλικία 21 ετών και 162 ημερών, την ώρα που ο "Air" τα κατάφερε σε ηλικία 21 ετών και 332 ημερών.

Λίγα λεπτά μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπευσε να του βγάλει το καπέλο και να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν εκ των πιο ταλαντούχων παικτών που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

" Είναι απίστευτο. Παίζει τρομερά. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Είναι ταλαντούχος, πολύ ταλαντούχος. Ένας από τους πιο ταλαντούχους που έχω αντιμετωπίσει ποτέ μου. Κάνει όλη την ομάδα του να δείχνει καλύτερη και θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Όσο κάνει την ομάδα του καλύτερη, το Ντάλας θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για να κερδίσεις" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Greek Freak, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε (34 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 5 μπλοκ), αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την τρίτη ήττα του Μιλγουόκι σε πέντε αγώνες στη Disney World.

Δείτε τι ακριβώς έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς:

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ