NBA

Αντετοκούνμπο: "Δεν θα γονατίσουμε, θα επιστρέψουμε τσατισμένοι"

Αντετοκούνμπο: "Δεν θα γονατίσουμε, θα επιστρέψουμε τσατισμένοι"
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε τσατισμένος μετά την τρίτη σερί ήττα από τους Ράπτορς και εγγυήθηκε ότι οι Μπακς δεν πρόκειται να γονατίσουν έτσι εύκολα (VIDEO).

Τσατισμένος... Αυτή είναι η λέξη που επανέλαβε 3-4 φορές στις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει και καλύτερα απ' όλες το πως έμοιαζε ο σούπερ σταρ των Μπακς λίγη ώρα μετά το "break" των Ράπτορς στο Μιλγουόκι . Τσατισμένος. Και αποφασισμένος να επιστρέψει στο Μιλγουόκι για το έβδομο παιχνίδι.

" Πρέπει να συνεχίσω να είμαι επιθετικός και να τελειώνω καλύτερα τις φάσεις με επαφή. Θέλω απλά να κερδίσω, είχαμε την ευκαιρία σήμερα και δεν το κάναμε. Είμαι τσατισμένος γι αυτό. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και θα το κάνουμε, παίζουμε καλό μπάσκετ όλη τη χρονιά και όσο τσατισμένος, εκνευρισμένος κι αν είμαι με αυτό το ματς, αποτελεί παρελθόν", τόνισε ο "Greek Freak".

" Δεν θα γονατίσουμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ακόμα κι αν μας χτυπήσουν πρώτοι και ξεκινήσουν καλά το παιχνίδι, δεν θα γονατίσουμε. Θα επιστρέψουμε στο Μιλγουόκι τσατισμένοι. Εάν χάσουμε, οκ. Αλλά δεν πρόκειται να λυγίσουμε", συνέχισε ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν βρήκε τους διαδρόμους που έψαχνε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κάνει την διαφορά στο ματς.

" Ως ομάδα είναι κάτι νέο για εμάς να χάνουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να πάμε στο Τορόντο και να πάρουμε το έκτο. Πρέπει να διορθώσουμε οτιδήποτε κάνουμε άσχημα αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε τα πάντα στο παρκέ, να παίξουμε με ενέργεια, σκληρά. Το Τορόντο είναι σπουδαία ομάδα. Ό,τι κι αν γίνεται στο γήπεδο, όσο πίσω κι αν βρεθούν στο σκορ, κυκλοφορούν την μπάλα, βάζουν μακρινά σουτ.

Δεν κάναμε καλή δουλειά στο αμυντικό ριμπάουντ και ελπίζω να το κάνουμε στον έκτο αγώνα. Βρίσκουμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια για να κερδίσουμε το έκτο παιχνίδι", υπογράμμισε ο Έλληνας φόργουορντ.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το Game 6:


Photo credits: AP Photo/Aaron Gash
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ