NBA

Αντετοκούνμπο: "Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλον, αλλά να τον σεβαστείς"

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond) AP PHOTO/NELL REDMOND

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν το παιχνίδι με τους Σέλτικς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και ρωτήθηκε για εκείνουν που δεν ήθελαν να βάλουν ένα μήνυμα στη φανέλα τους αλλά και όσους αντέδρασαν όταν στα ματς που έγιναν γονάτισαν κατά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου. (VIDEO)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου και μίλησε για όλα πριν το ματς των Μπακς με τους Σέλτικς στη "Disney World". Ο Έλληνας σταρ ρωτήθηκε και για τους αθλητές που δεν έβαλαν κάποιο μήνυμα στη φανέλα αλλά και για τα σχόλια που υπήρξαν όταν παίκτες των Πέλικανς, Τζαζ, Κλίπερς και Λέικερς, γονάτισαν κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ πριν τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Έλληνας σταρ απέδειξε για ακόμη μια φορά τη σοβαρότητα που τον διακρίνει, λέγοντας:

"Αν θες, υποστηρίζεις το Black Lives Matter, αν θες όχι. Στο τέλος, όμως, πρέπει να σέβεσαι την απόφαση του άλλου. Η απόφασή μας ήταν να βάλουμε το "ισότητα" στο πίσω μέρος της φανέλας. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να αλληλοστηριζόμαστε. Υπάρχουν αρκετοί που δεν το υποστηρίζουν, δεν ξέρω ποια είναι η άποψή τους για το θέμα, αλλά πρέπει να τους ακούσεις.

Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κρίνουμε τους άλλους και αυτό που πιστεύουν. Ξέρω πως σε πολλούς δεν θα αρέσει το γονάτισμα στον Εθνικό Ύμνο, το να στηρίζεις τους συμπαίκτες σου ή να υψώνεις το χέρι σου μαζί τους, αλλά στο τέλος πρέπει να σεβαστείς τις πεποιθήσεις όλων".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ