NBA

Αντετοκούνμπο: "Δεν ξέρω για το προολυμπιακό, θα μιλήσω με τον Πιτίνο"

Αντετοκούνμπο: "Δεν ξέρω για το προολυμπιακό, θα μιλήσω με τον Πιτίνο"

Το σώμα του θα "ακούσει" ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν από το προολυμπιακό τουρνουά, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Cosmote TV "Pick and Roll" (VIDEO).

Στην εκπομπή "Pick and Roll" της Cosmote TV μίλησε από το Παρίσι, στο οποίο βρέθηκε για τον αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak σχολίασε την πιθανή συμμετοχή του στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά με την Εθνική Ελλάδας, μίλησε για την επερχόμενη γέννηση του πρώτου παιδιού του και παραδέχθηκε ότι στενοχωρήθηκε πέρυσι όταν είδε τους Ράπτορς να κατακτούν το πρωτάθλημα καθώς είχε προηγηθεί με 2-0 νίκες απέναντί τους στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

" Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ χαϊδεύω την κοιλιά της Μαράια. Σε 4-6 εβδομάδες θα γεννηθεί, προς το παρόν κλωτσάει, κινείται πολύ, παίζει μπάσκετ εκεί μέσα. Θα γίνει θηρίο, θα τα έχει όλα. Δεν μπορώ να πω τι όνομα θα του δώσουμε γιατί θα με σκοτώσει η Μαράια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθει, θα είμαι τόσο χαρούμενος και θα παίζω καλύτερα. Είναι ωραίο ότι θα πας σπίτι και θα είναι εκεί ο μικρός" είπε ο MVP του 2019 και συνέχισε: " Δεν ξέρω τι θα γίνει με την Εθνική. Θα δω πως θα είναι το κορμί μου στο τέλος της χρονιάς και θα μιλήσω με τον Πιτίνο. Θυμάμαι πέρυσι ότι στενοχωρήθηκα όταν είδα τον Λάουρι και τον Λέοναρντ να κρατούν το τρόπαιο. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, από την πρώτη στιγμή στο ΝΒΑ αυτό σκέφτομαι γιατί μόνο έτσι θα πάω μπροστά".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ