NBA

Αντετοκούνμπο: "Δεν διαβάζω τα ελληνικά media, δεν με αγγίζει η προσοχή"

Αντετοκούνμπο: "Δεν διαβάζω τα ελληνικά media, δεν με αγγίζει η προσοχή"
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, με τον σούπερ σταρ των Μπακς να απαντά πως όλα όσα γράφονται για τον ίδιο θα τα διαβάσει το... καλοκαίρι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι των Μπακς με τους Νικς, όπου δέχτηκε ερώτηση για την έκταση που παίρνουν τα μπασκετικά του πεπραγμένα στον μπασκετικό Τύπο.

Ο MVP της περσινής regular season, απάντησε: " Δεν ξέρω. Δεν διαβάζω τα ελληνικά media. Δεν το έχω προσέξει καν. Οι φίλοι μου που ζουν στην Ελλάδα μου λένε είμαι στις ειδήσεις και στις εφημερίδες όλη την ώρα. Προσπαθώ γενικά να μην βλέπω τι γράφεται και να συγκεντρώνομαι στη σεζόν. Στο τέλος της, το καλοκαίρι, όταν θα χαλαρώνω, ίσως να διαβάσω τι έγραφαν και τι έλεγαν τη χρονιά που πέρασε".

Εν συνεχεία, για τη ζωή του celebrity και πώς ο ίδιος τη διαχειρίζεται, ο Greek Freak κράτησε και πάλι χαμηλό προφίλ: "Το έχω συνηθίσει. Δεν είναι κάτι που ήθελα, αλλά συμβαίνει. Δεν με ενθουσιάζει, απλά μου αρέσει να παίζω μπάσκετ. Ξέρω πως υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε μαζί με το να είσαι celebrity,και να γίνεσαι πρωτοσέλιδο αλλά πραγματικά δεν με ενθουσιάζει. Έχω απορρίψει πολλά πράγματα, ταινίες, διαφημίσεις, επειδή δεν με απασχολεί αυτό.

Θέλω μόνο να κερδίζω, να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει και να φέρει τον τίτλο στην πόλη. Αυτός είναι ο μόνος στόχος μου. Δεν με νοιάζει τι γράφουν τα Μέσα, δεν με νοιαζει η προσοχή, όλα αυτά. Είμαι χαμηλών τόνων. Είναι ωραίο, αλλά δεν με αγγίζει".

Τέλος, σε ερώτηση για τη συμμετοχή του αδερφού του, Θανάση ανέφερε: "Ήταν πολύ ωραία που τον είδα να το διασκεδάζει απέναντι στην ομάδα που τον έκανε draft", για να αστειευτεί λέγοντας ότι "ποτέ δεν ήμουν καλύτερος του".

Photo Credits: AP Photo/Tony Dejak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ