NBA

Αντετοκούνμπο: Αποχώρησε κουτσαίνοντας μετά το Game 3 με τους Χιτ

Αντετοκούνμπο: Αποχώρησε κουτσαίνοντας μετά το Game 3 με τους Χιτ
Mike Ehrmann/Pool Photo via AP MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε να κουτσαίνει πηγαίνοντας προς το λεωφορείο των Μπακς μετά το τέλος του Game 3 με τους Χιτ λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αστράγαλο.

Οι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 100-115 στο Game 3 από τους Χιτ και πλέον βρίσκονται στο 0-3 στην σειρά. Αυτό ωστόσο ίσως να μην είναι καν το μεγαλύτερο πρόβλημά τους, αφού - για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα - ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του "Yahoo! Sports", Κρις Χέινς, ο Γιάννης εμφανίστηκε να κουτσαίνει αρκετά αποχωρώντας από το γήπεδο στον δρόμο για το λεωφορείο των Μπακς. Ο λόγος; Το γεγονός ότι στην 1η περίοδο του αγώνα γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο, κάτι που δεν τον εμπόδισε πάντως να συνεχίσει να αγωνίζεται.

" Είμαι μία χαρά. Μπορώ να παίξω και περισσότερο αν χρειαστεί" δήλωσε ο ίδιος ο Γιάννης μετά τον αγώνα, με την εικόνα του ωστόσο όταν πήγαινε προς το λεωφορείο να προκαλεί ανησυχία.

" Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είπε ότι ο αστράγαλός του δεν τον ενόχλησε κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά αποχώρησε από το γήπεδο κουτσαίνοντας" έγραψε χαρακτηριστικά ο Χέινς, δημιουργώντας έναν μικρό πανικό στους φίλους των Μπακς.

Δείτε το post:

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ