NBA

Αντετοκούνμπο: Τίμησε τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ ακυρώνοντας on air εκπομπή του Τόνι Πάρκερ

Αντετοκούνμπο: Τίμησε τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ ακυρώνοντας on air εκπομπή του Τόνι Πάρκερ
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε ξανά την ευαισθησία του, ακυρώνοντας on air παρέα με τον Τόνι Πάρκερ μία εκπομπή με θέμα τα videogames, ως ελάχιστο φόρο τιμής για το "Blackout Tuesday" και τον Τζορτζ Φλόιντ.

Το να υπερασπίζεσαι αυτό που πιστεύεις είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση παρέα με τον Τόνι Πάρκερ.

Ο σταρ των Μπακς αναμενόταν να δώσει το παρών σε εκπομπή του Πάρκερ στο twitch με θέμα τα videogames. Με την πρεμιέρα της εκπομπής όμως να συμπίπτει με το "Blackout Tuesday", με αφορμή την δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνoμικούς, ο Γιάννης θεώρησε ότι το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν να ακυρώσουν την εκπομπή.

Με αρκετές προσωπικότητες του αθλητισμού και των videogames να έχουν ήδη μαζευτεί, ο Γιάννης πρότεινε στον Τόνι Πάρκερ να ακυρωθεί η εκπομπή. " Όλοι εσείς είστε ηγέτες σε αυτό που κάνετε, αλλά και ηγέτες στις χώρες σας, οπότε είναι σημαντικό να γίνει αυτό" ακούγεται να λέει κάποια στιγμή ο Γιάννης, με τον Πάρκερ να συμφωνεί και όλους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ