NBA

Άνταμ Σίλβερ: "Ίσως διακόψουμε αν αυξηθούν τα κρούσματα"

NBA Commissioner Adam Silver speaks during the NBA All-Star festivities, Saturday, Feb. 16, 2019, in Charlotte, N.C. The 68th All-Star game will be played Sunday. (AP Photo/Gerry Broome)
NBA Commissioner Adam Silver speaks during the NBA All-Star festivities, Saturday, Feb. 16, 2019, in Charlotte, N.C. The 68th All-Star game will be played Sunday. (AP Photo/Gerry Broome) AP PHOTO/GERRY BROOME

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, υπογράμμισε πως αν τα κρούσματα αυξηθούν είναι πιθανό το πρωτάθλημα να σταματήσει οριστικά.

Ο Άνταμ Σίλβερ έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου η σεζόν στο ΝΒΑ να ολοκληρωθεί και να μην μπει μια παύλα στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μετά τα τελευταία κρούσματα όμως και ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει πως αν υπάρχει σημαντική αύξηση ίσως χρειαστεί να διακοπεί το πρωτάθλημα.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ μιλώντας στο "TIME 100 Talks" τόνισε χαρακτηριστικά: " Ο κορονοϊός μας έμαθε ότι είναι απρόβλεπτος, κάτι που σημαίνει πως ν μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον. Εμείς σε συνεργασία με την Ένωση των παικτών εξετάζουμε με προσοχή την κατάσταση σε καθημερινή βάση και είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι τα κρούσματα αυξάνονται τότε ίσως χρειαστεί να διακόψουμε. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι στο Ορλάντο θα είμαστε πιο ασφαλείς. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ