Άνταμ Σίλβερ: "Ίσως διακόψουμε αν αυξηθούν τα κρούσματα"

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, υπογράμμισε πως αν τα κρούσματα αυξηθούν είναι πιθανό το πρωτάθλημα να σταματήσει οριστικά.

Ο Άνταμ Σίλβερ έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου η σεζόν στο ΝΒΑ να ολοκληρωθεί και να μην μπει μια παύλα στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μετά τα τελευταία κρούσματα όμως και ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει πως αν υπάρχει σημαντική αύξηση ίσως χρειαστεί να διακοπεί το πρωτάθλημα.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ μιλώντας στο "TIME 100 Talks" τόνισε χαρακτηριστικά: "Ο κορονοϊός μας έμαθε ότι είναι απρόβλεπτος, κάτι που σημαίνει πως ν μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον. Εμείς σε συνεργασία με την Ένωση των παικτών εξετάζουμε με προσοχή την κατάσταση σε καθημερινή βάση και είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι τα κρούσματα αυξάνονται τότε ίσως χρειαστεί να διακόψουμε. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι στο Ορλάντο θα είμαστε πιο ασφαλείς. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.