NBA

Ανταλλαγή -από το πουθενά- ανάμεσα σε Νετς και Χοκς

Ανταλλαγή -από το πουθενά- ανάμεσα σε Νετς και Χοκς
AP Foto/Nick Wass AP FOTO/NICK WASS

Δύο παίκτες και τρία draft picks αντάλλαξαν το βράδυ της Πέμπτης (6/6) οι Μπρούκλιν Νετς και οι Ατλάντα Χοκς, που έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη σεζόν 2019/20.

Η σεζόν 2018/19 δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο αρκετές ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την επόμενη περίοδο. Δύο από αυτές έκαναν και μια ανταλλαγή το βράδυ της Πέμπτης (6/6), ενδιάμεσα στους ΝΒΑ Finals.

Συγκεκριμένα, οι Νετς έδωσαν τον Άλεν Κραμπ, ένα draft pick πρώτου γύρου το 2019 και ένα draft pick πρώτου γύρου το 2020 (προστατευμένο στις θέσεις 1-14) στους Χοκς για να πάρουν από την ομάδα της Ατλάντα τον Ταουρίν Πρινς και ένα draft pick δεύτερου γύρου το 2021.

Ο μεν Κραμπ έχει συμβόλαιο 18.500.000 δολαρίων για τη σεζόν 2019/20, ο δε Πρινς έχει συμβόλαιο 3.481.986 δολαρίων και στη συνέχεια θα μπορεί να υπογράψει επέκταση με την ομάδα του Μπρούκλιν που έκανε αρκετό χώρο στο salary cap της και μπορεί πλέον να κρατήσει τον Ντ' Άντζελο Ράσελ και να δώσει και ένα maximum συμβόλαιο για παράδειγμα στον Κέβιν Ντουράντ στην offseason.

Σε περίπτωση που δεν κρατήσουν τον Ράσελ, οι Νετς θα μπορούν να δώσουν δύο maximum συμβόλαια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ