NBA

Ανησυχία στους Γουίζαρντς, πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα ο Μαχίνμι

Ανησυχία στους Γουίζαρντς, πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα ο Μαχίνμι
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Πρόβλημα στους Γουίζαρντς, αφού ο Ίαν Μαχίνμι τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Ίαν Μαχίνμι δε μπορεί να μείνει υγιής. Έπειτα από μία ακόμα σεζόν που αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα τραυματισμού, ο Γάλλος σέντερ τραυματίστηκε, ξανά, σε μία προπόνηση των Γουίζαρντς και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Όπως έκαναν γνωστό οι Γουίζαρντς, ο 33χρονος σέντερ τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Μαχίνμι έρχεται να προστεθεί σε αυτούς των Τζον Γουόλ ( χάνει την σεζόν), Αϊζάια Τόμας, Τρόι Μπράουν και Σι Τζέι Μάιλς για τους Γουίζαρντς, που αναμένεται να ξεκινήσουν την σεζόν με πάρα πολλά προβλήματα.

Την σεζόν 2018/19 ο Μαχίνμι είχε 4.1 πόντους και 3.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος μόνο σε 34 αγώνες λόγω διάφορων τραυματισμών που τον κράτησαν πίσω, μέχρι που έμεινε τελικά εκτός ροτέισον.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ