ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανέτρεψαν διαφορά 22 πόντων οι Σέλτικς στο Φίνιξ!

Ανέτρεψαν διαφορά 22 πόντων οι Σέλτικς στο Φίνιξ!
AP PHOTO/MATT YORK

Ο Καϊρί Ίρβινγκ πέτυχε 18 από τους 39 πόντους του στην 4η περίοδο και οι Σέλτικς ανέτρεψαν διαφορά 22 πόντων στο Φίνιξ. Νίκη και για το Πόρτλαντ επί των Κλίπερς (VIDEOS).

Ο Καϊρί Ίρβινγκ άργησε να βρει ρυθμό στο Φίνιξ. Όταν πήρε μπροστά όμως, δεν μπορούσε να σταματήσει. Ο σούπερ σταρ των Σέλτικς ξεπέρασε το κακό ξεκίνημα, πέτυχε 18 από τους 39 πόντους του στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και βοήθησε τους "κέλτες" να ανατρέψουν διαφορά 22 πόντων και να νικήσουν τους Σανς 116-109 στην παράταση, αποφεύγοντας την 3η σερί ήττα.

Ο Μάρκους Μόρις σημείωσε 17 πόντους κόντρα στην πρώην ομάδα του, συμπεριλαμβανομένου και του τρίποντου που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με 1,1'' να απομένει για τη λήξη του αγώνα. Ο Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσε άλλους 17 πόντους για την Βοστώνη, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 32-13 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και με 90-73 στο 41', πριν αναλάβει δράση ο "Uncle Drew".

Ανέτρεψαν διαφορά 22 πόντων οι Σέλτικς στο Φίνιξ!

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντέβιν Μπούκερ (38 πόντοι, 9 ασίστ) και ο Τι Τζέι Γουόρεν (29 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι των Σανς, οι οποίοι έχασαν κατά κράτος τις μάχες κάτω από τα καλάθια (50-70 ήταν τα ριμπάουντ) και μαζί το παιχνίδι. Οι "ήλιοι" υπέστησαν την 9η ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ντάλας...

ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ - ΚΛΙΠΕΡΣ: Ακάθεκτο το Πόρτλαντ

Οι Μπλέιζερς δεν βρέθηκαν και στην καλύτερή τους ημέρα επιθετικά στο Moda Center. Σούταραν με ποσοστό 41,2%, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να καταβάλουν τους Κλίπερς με 116-105 και να φτάσουν τις τρεις σερί νίκες και τις έξι στα τελευταία επτά παιχνίδια. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πέτυχε 25 πόντους και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ πρόσθεσε άλλους 23 για το Πόρτλαντ, το οποίο χρειάστηκε όμως και την συνδρομή των αναπληρωματικών στην τέταρτη περίοδο για να φτάσει τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν ήταν για την ομάδα του Τέρι Στοτς.

Ανέτρεψαν διαφορά 22 πόντων οι Σέλτικς στο Φίνιξ!

Από πλευράς Κλίπερς, ο Ντανίλο Γκαλινάρι (20 πόντοι) και ο Λου Γουίλιαμς (20 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς, ενώ ο ρούκι Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ έκανε ατομικό ρεκόρ με 19, όσους έβαλε και ο Μοντρέζλ Χάρελ. Η ομάδα του Λ.Α. δεν άφησε σε κανένα σημείο τους Μπλέιζερς να ξεφύγουν στο σκορ, ωστόσο δεν τους απείλησαν ποτέ στην τέταρτη περίοδο. Η διαφορά δεν έπεσε σε κανένα σημείο κάτω από τους έξι πόντους (107-101). Το πέμπτο του φετινό νταμπλ-νταμπλ έκανε ο Τομπάιας Χάρις (15 πόντοι, 11 ριμπάουντ), παρότι έπαιζε άρρωστος.



Photo credits: AP Photo/Matt York
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ