ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιλγουόκι Μπακς: Πήραν με trade τον Τζορτζ Χιλ, έδωσαν δύο στους Καβαλίερς

Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer talks to forward Giannis Antetokounmpo (34), guard Eric Bledsoe (6), Milwaukee Bucks forward Khris Middleton (22) and Milwaukee Bucks guard Pat Connaughton (24) during a break in the action against the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 26, 2018. Charlotte won 110-107. (AP Photo/Nell Redmond)
Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer talks to forward Giannis Antetokounmpo (34), guard Eric Bledsoe (6), Milwaukee Bucks forward Khris Middleton (22) and Milwaukee Bucks guard Pat Connaughton (24) during a break in the action against the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 26, 2018. Charlotte won 110-107. (AP Photo/Nell Redmond) AP

Τα νερά του ΝΒΑ τάραξαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οι Μιλγουόκι Μπακς, που προχώρησαν σε μια πολύ σημαντική ανταλλαγή η οποία δείχνει την αποφασιστικότητά τους να πετύχουν φέτος κάτι σπουδαίο.

Μεσάνυχτα Παρασκευής, ξημερώματα Σαββάτου (8/12) και οι Μπακς τάραξαν τα νερά του ΝΒΑ καθώς προχώρησαν σε μια ανταλλαγή που δείχνει ότι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν όχι απλά βαθιά στα φετινά Playoffs, αλλά και μέχρι το τέλος του δρόμου!

Οι παράγοντες της ομάδας του Μιλγουόκι ολοκλήρωσαν μία τριπλή ανταλλαγή με τους Καβαλίερς και τους Γουίζαρνττς. Έστειλαν τον Ματ Ντελαβεντόβα και τον Τζον Χένσον στους Καβαλίερς για να πάρουν από την ομάδα του Κλίβελαντ τον Τζωρτζ Χιλ,έναν πολύ ποιοτικό πόιντ γκαρντ που θα δίνει σημαντική βοήθεια πίσω από τον Έρικ Μπλέντσο με την εμπειρία και το ουσιαστικό του παιχνίδι και από την Ουάσινγκτον τον Τζέισον Σμιθ, έναν έμπειρο πάουερ φόργουορντ με καλό σουτ από μέση απόσταση. Για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή οι Γουίζαρντς πήραν από τους Καβς τον Σαμ Ντέκερ.

O 32χρονος Χιλ έχει παίξει στους Σπερς, τους Πέισερς, τους Τζαζ, τους Κινγκς και τους Καβαλίερς και έχει μέσους όρους 11.6 πόντων με 49.4% στα δίποντα, 38.4% στα τρίποντα και 80.1% στις βολές, μαζί με 3.1 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 28.7 λεπτά συμμετοχής σε 679 αγώνες στο ΝΒΑ. Το θετικό είναι πως το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2019/20 δεν είναι εγγυημένο (μπορεί να πάρει 1.000.000 για να αποδεσμευθεί), σε αντίθεση με τον Ματ Ντελαβεντόβα που είναι "δεμένος" για έναν ακόμη χρόνο, όπως και ο Τζον Χένσον.

Οι Μπακς έστειλαν στους Καβαλίερς και δύο draft picks, ένα πρώτου και ένα δεύτερου γύρου το 2021.

ΤΟ DEPTH CHART ΤΩΝ ΜΠΑΚΣ

PG: Έρικ Μπλέντσο, Τζωρτζ Χιλ

SG: Μάλκολμ Μπρόγκντον, Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, Στέρλινγκ Μπράουν

SF: Κρις Μίντλετον, Τόνι Σνελ, Πατ Κονάκτον

PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ερσάν Ιλιασόβα, Τζέισον Σμιθ, ΝτιΤζέι Γουίλσον

C: Μπρουκ Λόπεζ, Θον Μέικερ, Κρίστιαν Γουντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ