NBA

Ανάμεσα σε δύο ομάδες (και μακριά από τους Νικς) ο Καϊρί Ίρβινγκ

Ανάμεσα σε δύο ομάδες (και μακριά από τους Νικς) ο Καϊρί Ίρβινγκ
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο/αναλυτή, Ρικ Μπουσέρ, ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν σκέφτεται τους Νιου Γιορκ Νικς, καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε Μπρούκλιν Νετς και Λος Άντζελες Λέικερς (VIDEO).

Τη Βοστώνη μάλλον την έχει ήδη αποχαιρετήσει. Ο Καϊρί Ίρβινγκ πολύ δύσκολα θα μείνει στους Σέλτικς και στα 27 του χρόνια θα αναζητήσει έναν νέο προορισμό, έναν νέο σταθμό στην καριέρα του, μια νέα πρόκληση σε ένα περιβάλλον που θα τον βοηθήσει να αισθάνεται πιο άνετα και θα του δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους.

Οι Νιου Γιορκ Νικς τον έχουν πιέσει πολύ, ονειρεύονται πως θα τον πάρουν μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ, ωστόσο οι τελευταίες φήμες λένε πως ο Ίρβινγκ δεν έχει τον συγκεκριμένο οργανισμό στους πιθανούς προορισμούς του. Ο Ρικ Μπουσέρ μάλιστα, υποστηρίζει πως ο Καϊρί βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ομάδες, τους Μπρούκλιν Νετς που είναι στην πατρίδα του και τους Λος Άντζελες Λέικερς στους οποίους αγωνίζεται ο πρώην συμπαίκτης του, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

" Το τελευταίο που έχω ακούσει είναι πως βρίσκεται μεταξύ Μπρούκλιν και Λέικερς. Εχω ακούσει ότι ο Κόμπι Μπράιαντ, που μου έλεγε ότι δεν ασχολείται, έχει αρχίσει τις τελευταίες ώρες την προσπάθεια να πιέσει τον Καϊρί να παίξει στους Λέικερς" αποκάλυψε ο έμπειρος δημοσιογράφος/αναλυτής στην εκπομπή "The Herd" και κάπως έτσι οι μεν οπαδοί των Νικς τα βάφουν μαύρα, οι δε οπαδοί των Νετς και των Λέικερς ενθουσιάζονται στο ενδεχόμενο να μπει ο Uncle Drew στο ρόστερ της ομάδας τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ