NBA

Αναλυτής ESPN: "Αν ο Αντετοκούνμπο είχε καλύτερο σουτ θα ήταν ο GOAT"

Αναλυτής ESPN: "Αν ο Αντετοκούνμπο είχε καλύτερο σουτ θα ήταν ο GOAT"
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο αναλυτής του ESPN, Μαξ Κέλερμαν, είπε σε εκπομπή του ESPN ότι αν o Γιάννης Αντετοκούνμπο βελτιώσει το μακρινό του σουτ μπορεί να ξεπεράσει τον Τζόρνταν.

Το ESPN έδειξε για ακόμα μία φορά την λατρεία του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χρίζοντάς τον ως τον παίκτη γύρω από τον οποίο θα έχτιζε μία ομάδα. Ο Μαξ Κέλερμαν μάλιστα το πήγε το θέμα ακόμα πιο μακριά.

Ο αναλυτής του ESPN άρχισε να επιχειρηματολογεί για τους λόγους για τους οποίους θα επέλεγε τον Γιάννη και όχι κάποιον άλλο ΝΒΑερ για να χτίσει μία ομάδα, όταν τον έβαλε στην κουβέντα για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών. Για την ακρίβεια, είπε πως μόνο ο Γιάννης θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν!

" Ο Γιάννης επιθετικά, ακόμα και χωρίς σουτ είναι απίστευτος. Αν ο χειρισμός της μπάλας ήταν λίγο καλύτερος και το τρίποντό του ήταν λίγο καλύτερο θα ήταν ήδη ο καλύτερος παίκτης που έχει ζήσει.

Όταν ψάχνω για παίκτες που λένε 'αυτός θα ξεπεράσει τον Τζόρνταν' δεν βλέπω κανέναν που θα μπορούσε να το κάνει. Νομίζω ότι πιο κοντά από κάθε άλλον σε αυτό είναι ο Γιάννης, ο οποίος είναι 2.13 μέτρα και πηγαίνει δυνατά στο καλάθι. Και, εισήρθω εν παρόδω, πλέον επιχειρεί πάνω από 5 τρίποντα σε κάθε αγώνα με ποσοστό πάνω από 30%. Αν αυτό το ποσοστό ανέβει στο 35%, καλή τύχη.

Αμυντικά, είναι τέρας. Μπορείς να χτίσεις την άμυνα της ομάδας σου πάνω του. Αν σκεφτούμε ότι είναι 25 χρονών ακόμα, σε 10 χρόνια πιστεύετε ότι παίκτες όπως ο Ντόντσιτς και ο Γουίλιαμσον θα είναι στα 30 τους καλύτεροι από ότι αυτός τώρα; Ο Γιάννης είναι ήδη ένας παίκτης που κουβαλάει μία ομάδα που παίζει ως MVP και θέλουμε να δούμε τώρα αν θα πάρει το πρωτάθλημα".

Δείτε το VIDEO με την ανάλυση του ESPN

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ