ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσαν Τσάντλερ οι Λέικερς

Phoenix Suns center Tyson Chandler (4) in the first half during an NBA basketball game against the San Antonio Spurs, Wednesday, Oct. 31, 2018, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)
AP Photo/Rick Scuteri AP PHOTO/RICK SCUTERI

Παίκτης των Λέικερς είναι πλέον και επίσημα ο Ταϊσόν Τσάντλερ, με τους "Λιμνανθρώπους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Ηταν γνωστό εδώ και μερικές ημέρες ότι οι Λέικερς και ο Ταϊσόν Τσάντλερ είχαν συμφωνήσει να πορευτούν μαζί. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση, με τους "Λιμνανθρώπους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Τσάντλερ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι εξαγόρασαν το συμβόλαιό του προκειμένου να του δώσουν την ευκαιρία να ενταχθεί το ρόστερ μίας πιο ανταγωνιστικής ομάδας. Στους Λέικερς αναμένεται να είναι το μπακ-απ του Τζαβέιλ ΜακΓκί.

Ο Τσάλντλερ αγωνιζόταν στο Φοίνιξ από το 2015, έχοντας σε αυτό το διάστημα 7.2 πόντους και 9.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής. Την φετινή σεζόν ωστόσο είχε 3.7 πόντους και 5.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12.7 λεπτά συμμετοχής, έχοντας τον ρόλο του αναπληρωματικοκύ του (Νο1 του περασμένου ΝΒΑ Draft) ΝτιΆντρε Εϊτον.

AP Photo/Rick Scuteri

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ